home to blog Kinect pentru Xbox 360

Kinect pentru Xbox 360

Aseara m-am jucat pe Xbox, cu Kinect. Adica fara conectori, fara console, fara butoane, fara deviceuri. Doar noi.

Si mi-au iesit 191 de puncte la bowling. Am batut la box si am aruncat 64 de metri cu discul la jocul de aruncat cu discul. Cine scoate mai mult?

La mine urmeaza o zi de febra musculara.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Kinect pentru Xbox 360

 1. Am auzit ca nu prea recunoaste persoanele de culoare, mai ales daca nu e bine luminata camera.
  Era si timpul sa scoata ceva Microsoft-ul, cei de la nintendo au scos bani pe banda rulanta cu Wii-ul lor desi ca putere de procesare si performante video e la jumatate fata de xbox

 2. Si Kinectu e doar un accesoriu pentru consola XBox 360 (deci nu poti zice fara consola, ca-ti trebuie musai consola Microsoft ca sa folosesti Kinectu’)

 3. wow ce frumos e sa stai in casa si sa te faci ca joci fotbal sau volei in loc sa te duci afara si sa joci.. foarte smecher.

  1. Pai ce rost are sa joci golf sau box sau sa conduci o masina cu 250km/h… mai bine du-te afara sa simti adrenalina!!! :))

 4. Da Pepe, atata ca pentru a juca fotbal sau volei trebuie sa mai aduni alti cativa, ceea ce daca lucrezi nu e deloc simplu, trebuie sa gasesti un teren, o sala ceva, care de obicei costa bani, poate afara ploua, ninge etc. nu vad ce e rau in a juca virtual.
  In plus consolele exista de vreo 20 30 de ani, pentru prima data poti face miscare in timp ce joci, e un lucru pozitiv.
  Intotdeauna vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.

  1. Nu ma intelege gresit.. nu spun ca e vreo porcarie si ca nu se merita si nimic asemanator. Doar ca am vazut acolo jocuri gen bowling(wtf?!), dans(chiar nu e timp de dus undeva si dansat 1 ora 2? nu zice nimeni sa te duci toata noaptea in club si sa te rupi… dar totusi) si altele pe care nu am chef sa le enumar aici.. va dati voi seama.

 5. vreau sa cumpar si eu un Kinect pentru Xbox 360 zice ca include senzorul si jocul adventure, pretul este de 600 ron, se merita banii? si daca imi trebuie ceva in plus la el?ceva programe nu stiu nu ma pricep.daca ma puteti ajuta, va multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: