home to blog KFC Drive asta e facut la misto?

KFC Drive asta e facut la misto?

S-a deschis un KFC Drive in Bucuresti. Intamplator sau nu la 2 minute de casa, cu masina. Pentru ca de asta e drive, ca sa te duci cu masina la el. Asa incat in seara asta a fost a doua oara cand m-am dus la KFC Drive sa-mi iau de mancare.


Prima data cand am fost am fost cu Toma si am comandat amandoi cate un meniu, diferit. Tanti ne-a luat banii si ne-a invitat la urmatoarea casa. Acolo mi-au dat o punga. I-am zis ca am nevoie de doua pungi ca sunt doua meniuri separate. S-a panicat ca de ce vreau asa si s-a scuzat ca mi-a pus mancarea la gramada in aceeasi punga. Pe bune? La gramada adica a aruncat-o acolo?

A doua oara am fost in seara asta. Am comandat obisnuitul 8 strips meniu si 8 aripioare meniu. Am luat punga si am plecat. Acasa am descoperit ca mi-au luat banii, dar ca in loc de 8 strips, mi-au pus doar 5. Si pe bon, dar si pe monitoarele alea erau 8 trecute acolo.

Eu nu cred ca sunt atat de ghinionist incat din doua comenzi ambele sa fie aiurea. Asa ca va recomand sa evitati KFC Drive-ul de pe Mihai Bravu ca aia mai au inca de invatat pana sa se prinda cum trebuie serviti clientii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “KFC Drive asta e facut la misto?

  1. Puteai sa te duci inapoi sa le spui ca au gresit comanda, mai ales daca zici ca e aproape. Am patit-o si la McDonald’s sa imi dea mai putin decat platisem dar si la KFC si spre norocul meu si-au cerut scuze dublandu-mi “bucatele” pe care au uitat sa le puna.
    Acu… nu stiu daca si la Bucuresti e la fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: