home to blog Kaspersky, Eugene Kaspersky – The Business (I)

Kaspersky, Eugene Kaspersky – The Business (I)

La Moscova am fost foarte curios sa il cunosc pe Eugene Kaspersky, mai ales pentru faptul ca l-au cunoscut si altii inaintea mea si au avut numai vorbe exceptionale despre el. Asa ca am fost foarte sceptic si foarte stresat inainte de intalnirea asta.  M-am tot gandit in avion, pe drum, inainte de a pleca, cum il abordez pe unul din cei mai puternici oameni din lume, cum m-ar aborda el, cum se comporta un om care produce software pentru a proteja o groaza de calculatoare. Dar, despre toate acestea in partea a doua a interviului.

In partea intai am vorbit in principiu de afacerea Kaspersky. Am vrut sa aflu cat de mare e afacerea, cat de importanta e, ce au mai facut si ce au de gand sa faca. Astfel am aflat ca au avut in vedere scoaterea unei versiuni free de Kaspersky antivirus, insa costurile uriase ale lansarii de update-uri, au anulat aceasta idee. De asemenea, pentru cei care nu stiau, Kaspersky e pe locul patru in lume, dupa Symantec, Mcafee si Trend Micro, iar anul asta tinteste sa urce un loc. De fapt cu siguranta va urca un loc in top-ul antivirusilor.

Mai multe totusi aflati chiar de la Kaspersky, Eugene Kaspersky co-fondatorul Kaspersky Lab intr-un interviu in exlcusivitate pentru piticu.ro (watch it HD):

Baietii de la marketing mi-au povestit ca atunci cand a fost primul val de temeri al griperi porcine, Kaspersky a impartit gratuit la metrou masti pe care scria simplu: Kaspersky – no viruses!

PS: eram dupa o noapte nedormita, 4 ore de stat in avion si doua ore de trafic, drept urmare cred ca mi-am uitat niste intrebari. Totodata n-am mai exersat engleza de foarte mult timp, cam de asta ma exprim asa defectuos.

Material filmat cu Panasonic DMC-GH1 in AVCHD de la panasonic.ro

24 thoughts on “Kaspersky, Eugene Kaspersky – The Business (I)

  1. Ahem, am renuntat demult la el, se blocheaza cand ti-e lumea mai draga, am dat de un virus acum cateva luni, unde domnul Kaspersky mi-a blocat tot pc-ul, oricum felicitari pentru interviu.

  2. i #haded a lol.

    Ai dreptate, dacă nu exersezi vorbitul, poti avea surpriza să poceşti pronunţia unor cuvinte, însă tu ai pocit cam tot înţelesul frazelor: . „So, the crysis doesn’t affecting you?” Hai că te înţelegeam dacă inventai cuvintele pe loc, însă mă gândesc că le citeai de pe o foaie, scrise deja de acasă, cu ajutorul dicţionarelor sau google translate.
    Nope scuza cu nedormitul sau cu alergatul şase etaje nu ţine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.