home to blog Jumătate din traficul Youtube vine din mobil

Jumătate din traficul Youtube vine din mobil

Youtube a trimis o notificare adineauri că introduce un sistem de payment pentru utilizatori, astfel încât aceștia să nu mai vada reclame când urmaresc youtube, dar să plătească pentru această facilitate. E bine, e ceva normal. Dar, dar nu este tot.

Youtube mai spune in notificarea respectivă că jumatate din traficul platformei vine de pe mobil. Ceea ce este o cifră uriașă. Să trecem peste tehnologie, peste faptul că au crescut vânzările pe mobile cu 200% față de anul trecut, să reținem doar atăt. Jumătate din traficul Youtube este pe mobil.

Untitled

Și când te gândești că eu ma chinui de vreo două luni să găsesc un designer destul de bun încât să îmi facă niște siteuri responsive pe o cârcă de bani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Jumătate din traficul Youtube vine din mobil

  1. Sau folosim AdBlock – am si uitat cum arata reclamele pe videourile de pe youtube. Cred ca sunt eu demodat, ca nu prea ma uit pe youtube de pe telefon.

  2. Mai nou acum au schimbat si interfata la video. Reclama pe Youtube apare si mai mare in partea de jos, parca sunt facute sa apare exact atunci cand se intampla ceva important si pierzi tot din cauza acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: