home to blog JEG isi da demisia

JEG isi da demisia

In urma convorbirii telefonice cu mine de azi, puiutul de comunist a ajuns la o concluzie dura. Concluzie ce trebuia sa o luam noi … acum o luna de zile. Noi masa ce l-am votat pe Basescu la alegeri, voi masa ce nu l-ati votat pe Basescu la referendum.

Jeg isi da demisia. Nu stiu daca pleaca din tara. Dar, mesajul ce il trasmite nu e diferit fata de al meu, fata de al nostru si fata de nimanui atat timp cat afirma ca ii pasa de tara asta.

Scurt pe doi. Darius pastreaza materialul, iar ajungi la antena1, sau antena3 la speculantii aia cu Gadea in frunte.
Asta e o atitudine, e o opinie, e o parere, ceea ce e corecta. Insa … propune solutie daca tot te crezi destept si iti dai demisia, nu iti baga pula!!

8 thoughts on “JEG isi da demisia

 1. Incerci sa ciugulesti si tu putin din geniul (pe bune) lui Darius .

  Materialul e al lui si nu inteleg ce cauta pe blogul tau , fan base pana la dementa .

 2. Lasa puslamaua isi linge ranile in public – media whore – individul ala este patetic, o caraghiosenie de om care sufera de vedetism.

  Vedetism care se manifesteaza intr-un continuu joc de Gica Contra – si de postura de VICTIMA, victima a presedintelui, mai nou victima a tarii si sistemului – dar asta numai pentru sa capteze benevolenta si atentie… PENIBIL !!!

  Tanti aia Laura Andresan (aia vibratoarele) nu facea tot la fel pe vremea cand era jurnalista ?

 3. eh… un pustilica care vrea si el atentie si voi ii dati satisfatiei punandu-i link-uri la toate ingurgitarile sale scabroase pe net.

  JEG-ul a invatat ca daca socheaza are public.

  Hai o ventuza taiata cu telefon dat in prealabil la televiziuni si instalare de ad-sense pe blog ?!?!? inconjurul lumii – incercare nereusita de sinucidere pe blog…. hahahahaha super trafic

 4. Mă, deci nu plec nicări şi nu tre’ să propun nici o soluţie la urma urmei. Nu-mi bag nici o pulă, da’ nu datorez nicicui nimic, deşi am dat mai mult decât trebuie multora, de la încredere până la chestiuni materiale. (Nu-i vorba de cineva de p-acilea, zic eu, că am oferit noi toţi mai mult decât se merita.)

  Ce spun eu acolo e că-mi dau demisia din funcţia penibilă de cetăţean, nu din etnia de român. E o chestiune metaforică, mă-nţelegeţi, citiţi şi voi un Eminescu, că io n-o fac. E un lucru de simbol, da’ mai valoroasă decât o bucată de buletin care nu-mi aduce nimica, deoarece, măi, agitaţilor, ar fi cam greu către imposibil să-mi accepte mie cineva demisia printr-un filmuleţ. Vedeţi voi, altă parte ce stă prost pe la noi. 🙂

  Şi de final:

  Io-aş fi tare supărat să ne împartă prostiile astea blogosfera-n bucăţele. Adică să ne luăm unu’ de celălalt, nu unul de convingerile celorlalţi, eventual, dacă musai să ne contrazicem. Ştiţi? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.