home to blog Internetul mobil, ei zic ca dau noi ne facem ca suntem multumiti

Internetul mobil, ei zic ca dau noi ne facem ca suntem multumiti

Cati dintre voi aveti internet mobil. Adica internet prin telefonia mobila, pentru a va satisface dorintele si nevoile atunci cand sunteti plecati, chiar atunci cand va deplasati.
Cati dintre voi sunteti multumiti de servicii?

Nu stiu de ce am impresia  ca eu sunt testerul care pateste toate tampeniile legate de telefonia mobila. Am fost la Pitesti si nu mi-a mers deloc in centrul orasului. Stiu, acolo se mai intampla, acolo mai pica relee si ramane juma de oras fara telefonie mobila, dar totusi speram sa fi trecut de perioada aia.

Si daca tot astea sunt date de o concurenta acerba intre operatorii de telefonie mobila, de ce nu se bat si in servicii, nu in oferte si care reuseste sa pacaleasca mai multi abonati? Sau de ce sa ne miram de vodafone ca are erori?

Mai jos vedeti vitezele absolute obtinute prin internetul mobil, undeva la jumatate decat promit ei, obtinute pe linux, ca pe windows nici in visele cele bune nu reusesc atat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Internetul mobil, ei zic ca dau noi ne facem ca suntem multumiti

  1. am si eu internet mobil de la vodafone, il folosesc numai cand sunt plecat, la munte etc, si nu am avut probleme pana acum, sper sa nici nu am

    recunosc ca in Pitesti nu am incercat 🙂

    dar ai grait un mare adevar: in loc sa se bata in oferte, mai bine s-ar bate in servicii

  2. O sa mai dureze pana o sa fim multumiti de internetul mobil. Vodafone merge bine in sudul tarii, in rest slabut. Orange are acoperirea mai buna dar nu ma atrage prea mult. La Zapp nu am incercat dar nu cred ca se misca excelent (si in afara Bucurestiului). In rest…imi pun speranta in licenta 3G castigata de RDS.

  3. Am si eu tot vodafone si il folosesc in Pitesti si pot sa confirm ca se intampla numai lucruri ciudate cu servicile astora de inetrnet. Viteza “pica” cateodata de la 2 mega (rar, duamne ajuta) pana la situatii de nu mai merge deloc, desi este semnal in continuare. Spre extremitatile orasului, rolas, prundu, ar fi chiar culmea sa mearga, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.