home to blog Inselatorii apar oricum si oricand

Inselatorii apar oricum si oricand

Cel mai grav e faptul ca acest tip de persoane nu numai ca sfarsesc in puscarie pentru inselatorie, dar ii afecteaza si pe cei care au intr-adevar probleme.

De citit mai departe, iar asta sper sa fie o explicatie foarte buna a motivului pentru care nu  ma implic in vreo campanie umanitara.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Inselatorii apar oricum si oricand

  1. Să spun că doar retardatul de Chirilă putea să pună borul la aşa ceva fără să verifice. Şi mai sunt unii, dar ăştia sunt ceva mai jos decât retardaţi, sunt bloggeri. Lasă, oricum e mai bine decât să ceri faianţă şi gresie contra banner pe blog.

  2. DeMaio, asta e faza ca Tudor nu a picat in plasa. Nu ai vazut flagrantul mai sus? E o patrat negru care are buton de Play pe el. ;))

    Daca ar fi picat, ar fi pierdut banii.

  3. @Petru – Nu ai prins esenţa. Inclusiv şi titlul spunea că, da, nu s-a înşelat. Dar, pana mea, eu mă refeream la faptul că persoanele de genul acesta au ca ţintă un anume model de existenţă. Una plină de ea, suficientă şi aş mai adăuga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.