home to blog Inca 50 de ani?

Inca 50 de ani?

Atat mai avem nevoie oare pana nu vom mai claxona cand se face verde la semafor?
Atat mai avem nevoie pana cand nu vom mai depasi peste linia continua?
Atat vom avea nevoie proabil pana cand nu vom mai arunca seminte pe jos?

Atat vom mai avea nevoie pana cand nu vom mai injura in trafic cu capul pe geam in timp ce rotile scartaie inutil?

Sau putem sa dovedim ca suntem niste oameni cu puterea de a se civiliza?

A venit sora mea din Italia, dupa o pauza de cateva luni bune. Prima ei impresie pe Otopeni, atunci cand  un destept s-a dus in fata barierei de la parcare fara sa plateasca, ramanand blocat acolo a fost: Ah, suntem in Romania.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Inca 50 de ani?

 1. În Paris, daca esti primul la semafor si nu pleci nu esti claxonat ! Indiferent ca vorbesti la telefon, îti faci machiajul etc. Nu te claxoneaza nimeni, asteapta toti sa pleci. La noi, daca faci treaba asta te trezesti cu un pistol la tâmpla.

 2. OOOOOOOOOOO avem mult mai multe de invatat . De exemplu sa plecam cand e verde la semafor :)) Sau sa nu ne aratam , pe un drum cu prioritate , politetea pentru blonda care trebuie sa cedeze trecerea bagandu-ne piciorul in toti cei din spate , nu ? Evident ca nu rezolvi nimic claxonand sau injurand pe geam , dar astia care fac reguli de circulatie si sustin ca sunt respectuosi sunt doar niste pule la fel de mari ca aia care merg pe contrasens cu manelele la maxim .

 3. /facepalm
  Optiuni:
  1. Sora ta a stat pitita, nu a iesit din casa decat dupa ora 3, 4 noaptea (nu insinuez nimic) cand nu mai circula nici o masina.
  2. Sora ta a stat intr-o zona in care circula numai carute – in Munti, in sihastrie
  3. Sora ta a stat pe o insula pe care nu sunt sosele.
  4. Sora ta a suferit un accident minor in urma caruia a pierdut din memorie, selectiv, numai comportamentul soferilor italieni.
  5. Sora ta a fost in Viena – Austria, nu in Italia.

  Peste 50 de ani vom fi unde sunt italienii acum.

 4. nu stiu de ce, da’ cre’ca peste 50 de ani va fi mai rau, momentan mi se pare ca involuam, asa ca putem zice ca acum e mai bine, cred…

 5. poti sa crezi ca in Rusia este curat ca in Austria?am vazut niste poze si am fost placut impresionat.N-AM VAZUT NICI O HIRTIE SAU PUNGA PE JOS.NU POT DECIT SA-I FELICIT.cum se numeste asta?CIVILIZATIE?daca-i tomberonul plin ochi……….poti sa fi civilizat ca……… :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.