home to blog In timp ce la noi inca se testeaza

In timp ce la noi inca se testeaza

Stiti ca la metrou se testeaza sistemul de anuntare a trenurilor, cu intervalul in care vin in statie. Adica se anunta pe monitoare ca urmatorul metrou vine in 2 minute, ca urmatorul vine intr-un minut si asa mai departe.
Partea distractiva e la noi atunci cand se anunta cand vine metroul, iar timpul se tot modifica pana cand se afiseaza trenul in statie, moment in care anunta victorios 1 minut.

In schimb la austrieci … adica la niste unii unde se duc romanii in week-end sa isi cumpere porcarii de la H&M, niste primari fraieri au cumparat tramvaie Bombardier si au facut ca metroul si tramvaiul sa vina la ora indicata pe afisaj. Indiferent de trafic.

Video via Cosmin

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “In timp ce la noi inca se testeaza

  1. Vienezilor le-a venit mintea la cap si au pus tramvaiul la marginea drumului. Mie mi se pare o maxima tampenie tramvaiul pus pe mijloc. Banuiesc si ca la Viena & stuff tramvaiul nu face stanga pe culoarea rosie a semaforului de tramvai doar pentru ca au masinile verde spre stanga (vezi intersectia Lizeanu – Stefan cel Mare).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.