home to blog In Poiana Brasov

In Poiana Brasov

30 Kia Cee’d + inca vreo 6 de la Brasov.

kia cee'd
Impresionant. Am adunat politie, am intors priviri, am fost vazuti ca o intamplare misto. Si lumea de pe forum …. a ras cu mine, iar telefoanele lor au ringtonul piticu21.amr 😉

Si l-am auzit pe Greger la radio 🙂

30 thoughts on “In Poiana Brasov

 1. Tot pentru Bodo:
  Imi pare rau daca te-ai suparat, numai ca tu nu intelegi contextul acestui post si anume ca nu era nevoie sa faci remarci critice asupra modelului asta de masina, era vorba pur si simplu de o intalnire de grup a unor oameni cu aceleasi tipuri de masini. Daca tu ai ramas frustrat de la experienta ta negativa ce ai avut-o cu masina asta e problema ta. Cu respect, Daniel Mardale!(un pic mai mult de 15 ani).

 2. Daniel, nu e vorba de frustrari, e vorba de evidente in activitatea mea cu aceasta masina, iar parerile pe care mi le-am exprimat au fost vis-a-vis de masina, nu de intalnire. Foarte bine ca s-au intalnit, desi si aici ar fi de comentat putin fata de posturile anterioare.

  Cat despre suparare, nu am de ce sa fiu suparat, dar ma deranjeaza ca, in loc sa venim cu argumente pentru spusele noastre le aruncam aiurea, jignind in stanga si in dreapta persoane (atentie!, persoane, nu masini, asta ca sa fie oarecum clar aspectul).

  Chiar ma bucura, asa cum m-a bucurat si la piticu, ca reusesti in al doilea comentariu sa te pronunti civilizat. Consider ca atat timp cat purtam o discutie fara sa ne jignim e ok, indiferent de parerile pe care le impartasim.

 3. @bodo: bun, şi acum să detaliem. ai o kia cee’d dată de seviciu. automat – mă rog, aproape automat – asta presupune dotări slabe şi motorizare mică (în cazul tău, benzina de 1,4 l).

  apoi: colegul tău cu opel astra…la ce oră vine şi la ce oră pleacă de la serviciu? pe unde o ia? ce regim de mers are? etc…de altfel, dacă mergi prin bucureşti, ştii şi tu la fel de bine ca noi, ceilalţi nefericiţi, că cinci minute în plus sau în minus contează extrem de mult, când e vorba să te înscrii în trafic…

  mai departe, maşina ta de serviciu e utilizată doar ca să te deplasezi spre serviciu şi dinspre serviciu, sau circulă zilnic prin bucureşti la toate orele posibile, pe toate rutele posibile? (pentru că şi asta contează, după cum, din nou, ştii…)

 4. piticule kia ceed nu consuma 5,5% in buc si nicaieri nici daca ai fi singurul sofer d.p.strada.
  in ora de varf nu scade sub 9-10% -si asta e o cifra optimista (11-13 e mai aproape de adevar).
  kia ceed best/motor 1,4 …mi-am luat o tzeapa cat casa 🙁

 5. Iauzi ma … altul ….

  Pai ma tata … de asta exista forumuri ale oamenilor cu masini … gandeste-te … eu am stat 6 (sase) luni sa astept opinii despre cee’d ca sa o comand la finalul lui noiembrie …

  Cum sa ma explic? ATAT consuma.

  Kia Cee’d 1.6 CRDI – EX + climatronic – Low power (90 cai)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.