home to blog In goana dupa audienta

In goana dupa audienta

Presedintele tarii se duce la TVR cand are chef si cum are chef. Cum data trecuta cand a fost acolo, datorita dotarilor exceptionale si a banilor investiti cu mare succes in televiziunea publica, presedintele nu prea s-a vazut la televizor. Adica pur si simplu a dat cu negru.

Iar cum televiziunea nationala e un pic ingropata ( dar mai suge niste bani ca sa faca si TVR Info HD ) si nu are nici un pic de audienta, Presedintele a ales momentul oportun de a se prezenta la televizor: inaintea meciului Real – Barcelona. Poate, poate asa s-ar mai fi uitat cineva la ce ar fi vrut sa transmita Presedintele, desi nu cred.

Dar cum in loc sa isi creasca cota, sa vina si sa fie transparenti, incearca sa se ascunda si sa iasa in evidenta doar cu limbajul de lemn si scuze idioate. Cum a plecat Lazaroiu, fac pariu ca n-au nici un fel de consilieri sau de specialisti in comunicare. Doar las ca ma pricep eu mai bine, doar pe baza de prietenii si relatii. Bineinteles relatiile unuia sau ale altuia care vor sa aiba intrare la Cotroceni, in guvern, etc.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “In goana dupa audienta

  1. TVR-ul e ingropata in datorii si ii doare undeva. Am auzit ca vor sa propuna o lege prin care toata lumea sa plateasca Tv-ul pe factura de la curent, nu ca acuma cand “toti” se exclud pe motiv ca nu au televizor in casa, eventual sa mareasca si taxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: