home to blog Îi bat pe astia de la meteo

Îi bat pe astia de la meteo

Deci iar m-am enervat.  Cum e posibil sa zica la meteo, pe toate posturile TV, ca afara e soare si ca e cald … si in secunda imediat urmatoare sa TUNE ??

Astia chiar n-au vreo fereastra pe acolo sa se uite si ei afara sa vada cum e vremea.

Ma gandeam ca de la meteo afli cum e afara, fara sa te risti sa scoti nasul si sa vezi ce se intampla afara.
Dar, ori e lenea prea mare, ori astia chiar n-au ferestre (or da meteo din niste buncare ascunse, ca sa nu ii ajunga injuraturile?), ori chiar nu vor sa vada cum e afara si citesc ce informatii eronate le da ANM-ul.
Cat despre ANM … ma abtin de data asta, nu de alta, dar sunt bugetari si monopol, si asa isi iau prea multi bani de pe urma noastra. 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Îi bat pe astia de la meteo

  1. mda…mey, decat sa deschida astia ferestre, deschide tu, nu pe aia de messenger..pe aia de la balcon ..ma rog..asa, da aia, scoate capul si vezi cum e:P
    innorat?soare?macar stii TU
    si schimba vocala aia A cu E :p

  2. Am eu o cutie ramasa de la un Lacie de 22″ si inca una de la un chieftec Scorpio … te’aranjez de 2 camere ieftin .. interesat ? 🙂

  3. cristi : daca vrei sa vezi intra-adevar cum e vremea in bucuresti si/sau in tara , iti dau cel mai bun sfat : http://www.wunderground.com/ !!! si da-i sa caute bucurest/bucharest …crede-ma ca sunt doarte exacte datele de aoclo …si adevarate !

  4. Eu propun sa-l intrebi pe Fumuru , pt ca el stia cel mai bine .In functie de prognozele lui, plecam si noi la mare…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: