home to blog IFA 2011

IFA 2011

Zbor pana la Berlin la IFA. Echivalentul CES-ului american, IFA are loc in inima Europei (la propiu si la figurat) si   aduce consumatorilor cele mai noi echipamente electronice. Dupa valul de comunicate de presa de zilele astea se pare ca va fi ceva foarte tare. Si asta din simplul motiv ca orice producator de electronice a dat comunicate de presa in care anunta streaminguri de la eveniment, lansari de lansari, promo-uri de lansari si asa mai departe.
Mai am putin si cred ca incepand de pe 2 se termina lumea pe care o stim acum si ca totul se schimba, iar viata noastra se transforma in cea din Star Trek. Eh, mult nu mai e sa ajungem la nivelul filmelor SF de acum 10 ani, dar asta o vom vedea.

Iar eu voi fi primul care va va spune ce descoperiri ale tehnicii vor fi facute publice acum.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “IFA 2011

  1. Tot trebuie sa ajung si eu odata la asemenea expozitii. sCriu despre inventii si concepte, dar nu particip la nici un asemenea evenimet major. Se poate asa ceva?! Felicitari si astept articolele despre tehnologie 😀

  2. Tu vei scrie despre Toshiba, in linii mari, nu?:) Astept sa vad materiale multimedia cu produsele, ca asa stiu in linii mari cam ce vor prezenta:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: