home to blog Iesiti la vot pe vremea asta?

Iesiti la vot pe vremea asta?

Ma intrebam asa, cine e nebunul sa iasa la vot pe vremea asta. Asta dupa cealalta intrebare, eu cu cine votez? Nu de alta, dar m-am uitat in toate platformele electorale. Stiti ce zic ele? Las-o ma ca merge si asa. Hai sa mai luam 4 ani sa mai furam putin.

Ah, sunt radical? Din contra, nimeni nu vine cu vreo reforma sustenabila cu punct si virgula in programul de “guvernare”. Vom face asa la 6 luni dupa, vom rezolva asta.
Pe de o parte USL-ul vine sa spuna ca le-au dat astora banii inapoi. Care bani? De unde bani? Din licentele de 4G vandute, bani care puteau intra in infrastructura, unde e mai multa nevoie. Fondurile europene blocate?
Pe cealalta parte ARD-ul sparge planul de guvernare si-l face alambicat in niste capitole inutile nespunand nimic. Iar la intrebarea, ce naiba veti face in sistemul santiar spre exemplu, adresata de Subiectiv la un moment dat, au raspuns citez: “dar ma lasati sa va raspund la intrebare, ca altfel nu va raspund”.

Intre timp sa ne distram:

8 thoughts on “Iesiti la vot pe vremea asta?

  1. Normal că ies. M-am săturat de chelia oacheșului de Băsescu.

    Să ne aducă alți burtoși, chelioși și urecheați – nu că s-ar schimba ceva în țară dar măcar îmi pune la încercare creativitatea în a-i insulta.

      1. Eu cred ca tu nu te-ai prins piticu, o majoritate parlamentara confortabil va face ca Basescu sa lase ciocu mic

  2. Merg mai dupa-amiaza.
    Am observat ca multi cetateni privesc votul acesta ca fiind anti-basescu, Vikingul nu e doar o exeptie, cred ca multi dintre cei ce s-au simtit frustrati datorita urmarilor referendumului din vara au vazut in aceasta zi o ocazie de razbunare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.