home to blog Ieseala la mare

Ieseala la mare

Sambata Mihnea s-a trezit ca vrea la mare. Astfel incat a folosit internetul mobil si a chemat prietenii la ieseala. Gata cu reclama, cert e ca ieri dimineata la 9 m-a sunat, in 5 minute am fost jos, ne-am suit in masini si am plecat la mare. Am fost pe plaja, am facut baie, am facut poze, ne-am bronzat putin. Am mancat, intre timp a intrat soarele in nori si a inceput sa ploua. Drept urmare am vizitat si mall-ul, care nu e obiectiv turistic pentru ca n-ai voie sa faci poze inauntru si ne-am intors.

Bine, eu am vrut sa ma duc la mare pentru ca e deja o traditie la mine pe plaja in februarie. In schimb Mamaia se darama pe zi ce trece. Degeaba se fac hoteluri noi si sclipitoare, ele sunt doar ca sa acopere mizeria si munca facuta de izbeliste. Marea a mai inaintat cu inca 10 metri, drept urmare toata plaja din Mamaia va fi anul asta mai mica si mult mai aglomerata. Locuri de parcare nu s-au mai creat, iar statiunea era aglomerata ieri aproape la fel ca in plin sezon.

Strazile din Constanta sunt pline de gropi (cum altfel?)  si nu ma astept sa le repare pana la vara. Chelnerii de la Scoica sunt la fel de nashpa si in extra sezon la fel ca vara, doar mancarea are un gust bun. Orasul e trist iarna, dar plin de soferi neatenti. In schimb au aparut ceva strazi cu sensuri unice, ce se respecta facultativ. Sa nu-i uitam nici pe pietonii care traverseaza pe unde vor.

Poze facute cu Panasonic GH1 de la panasonic.ro

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Ieseala la mare

  1. eu miam spart capacul, mi-am indoit janta iar unghiul rotilor e facut varza. De o sapatamana. De cand am luat noaptea o groapa la iesirea din Constanta spre Mangalia.

    Fac drumul asta in fiecare zi… daca o repar, in 6-7 zile iar am masina varza…. sau merg merg cu 3-40km/h tot drumul.. si circul doar ziua

    Mazare, primarul Bonduelle, e excelent. De huiduit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: