home Idiocracy Idiocracy

Idiocracy

Ce sens are sa vorbim de bloguri, de reclama, de internet, de advertise, de evolutie … mai ziceti …
Ce sens are sa vorbim de tehnologie, de 2007, de viitor, de dezvoltare ?

Pentru ca exista unii care traiesc in trecut, care nu stiu ce e tehnologia, nu vor sa ia legatura cu ea, nu vor sa auda de calculator, internet, sa cunoasa un spatiu nou. Acestia sunt comunistii ce denigreaza tot. Ce nu accepta nimic. Dar, nu e nici o problema. Astia sunt si vor exista intotdeauna la televiziunea conservatoare a lui Dan Voiculescu – Antena1 /2 /3 /4.

Sa ma mai intreb ce sens are sa le vorbesti unor jurnalisti despre ceea ce faci tu, daca ei nu vor sa auda, te catalogeaza intr-un fel si … trecem peste obiectivitatea jurnalistica ce ar fi trebuit sa existe, insa ne uitam la cum ei fac blog la televizor.

Si asta a fost ultima aparitie la televizor pentru vreo televiziune comunista de a lui Voiculescu.

23 thoughts on “Idiocracy

 1. Stai puţin. Ce te-a supărat pe tine la reportajul acesta? E o emisiune financiară, cum zice şi catharsis, şi tema de bază sunt banii generaţi din bloguri.

  Nu am auzit nimic care să fie neadevărat. Moise Guran zice că blogurile se fac pentru a împărtăşi opinii cu restul mapamodului şi dacă pui publicitate pe site poţi câştiga nişte bani. Traficul e, într-adevăr, generat de scandal (vezi ce a scris zoso de Microsoft acum câteva zile şi unde a avut peste 70 de comentarii) sau de pornografie (vezi Fulgerică).

  Bănuiesc că te-a deranjat că au spus că anumite articole sunt “comandate” contra unor sume de bani. Şi ce? Dacă arunci o privire pe ReviewMe ai să vezi că există un serviciu care facilitează publicitatea prin articole în blog.

  E ceva ce-mi scapă mie?

 2. Am vazut si eu emisiunea pe la 3 si ceva cand a fost reluarea si mi s-a parut cam scurt si neprofesional materialul cu voi.Oricum in Romania nu cred ca isi face cineva blog pentru bani – am I wrong?

 3. frate…eu nu v-as invita pe niciunul dintre voi pentru ca nu aveti niciun cuvant de spus . Si nu te mai c**a pe tine cu cine nu e cu internetul e invechit , poate ca omul mai are si altceva de facut decat sa stea sa “blogguiasca” si sa-si piarda vremea cu scrisul unor propozitii scurte si patetice , fara inteles.

 4. cine nu e cu Internetul e foarte modern, scrie la gazeta de perete probabil, ca “auleu”, Doamne, grea e romana!
  ca blogging-ul a devenit, pe langa hobby, si o sursa de venit, foarte bine, de ce nu?!dc in presa scrisa sau AV exista cenzura acceptarii colaborarii sau a lui “nu putem spune asta ca suparam pe cei mari”, pe blog oricine e liber sa spuna ce vrea si sa se impuna dc spune ceva pe placul publicului. cat de educat e acest public.. discutabil. o ierarhie bazata pe trafic poate fi concludenta, pana la urma e singurul criteriu clar cuantificabil. altfel, fiecare are gusturi si pareri proprii, prefera pe unii si injura pe altii. iar ca la noi totul e la o scara mai mica fata de .us sau alte parti ale lumii e normal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: