home to blog Iata de ce nu se cumpara software

Iata de ce nu se cumpara software

Cautam astazi un software cu care sa fac un stick bootabil corect. Si am dat peste acesta, care atunci cand am vrut sa-l cumpar mi-a zis ca …

Altfel softul nu te lasa decat sa il folosesti in limita a 300 de mega.

Apropo de ROL cum vedeti mai sus si nu RON, stie cineva daca avem de gand sa renuntam la RON, ROL si sa folosim cuvantul simplu LEI? Sau asteptam sa trecem direct la euro?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Iata de ce nu se cumpara software

 1. Mi s-a întâmplat să spun o sumă, de exemplu am dat 25 de lei pe nu ştiu ce, iar persoana din faţa mea a ezitat câteva secunde şi m-a întrebat sinceră: adică RON, nu?

 2. @ Piticu
  De ce nu încerci tu Wintoflash pentru Vista/XP/7 sau Uiversal USB Installer pentru Ubuntu Linux?
  Sau altă metodă care dă rezultate pentru mine, este să folosesc Syslinux ca să fac un stick bootabil, iar apoi să copiez conținutul imaginii ISO sau al CD-ului pe stick.

 3. Pentru cine nu stie si vrea sa bage la cap: lei este denumirea interna a monedei nationale. Daca esti in Danemarca si vrei sa cumperi lei de la banca si ii spui aleia LEI nu are de unde sa stie. In lume noi existam cu RON. Adica Romanian New. vechea codificare era ROL, adica Romanian Leu. Aia de pe site poate nu au nici o vina, ci procesatorul de plati care a facut conversia si nu are denumirea corecta si nici raportul intre moneda veche si cea noua.

 4. Eu sunt disperat de cei care folosesc ” RONI ” , sunt curios daca o sa trecem vreodata la euro sa ii aud ca folosesc ” EUR ” , ar fi haios sa ii vedem si pe americani ca folosesc “USD” .. :))

 5. Daca te chinui sa obtii un stick cu Windows 7 pe el, probabil ca stii deja ca Microsoft a publicat deja un tool cu care se poate face un stick bootabil.
  Pentru XP, sunt super utile sugestiile celor de mai sus.

 6. RON e denumirea recunoscuta international a monedei noastre. Cum e USD, EUR, GBP. De ce ii sacaie pe unii atat de mult treaba asta, nu inteleg..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: