home to blog Iar se retrag autobuzele de langa Bucuresti

Iar se retrag autobuzele de langa Bucuresti

RATB va retrage iar autobuzele de pe cursele preorasenesti, asta din simplul motiv ca judetul Ilfov, respectiv consiliul judetean n-a platit motorina.

Neavand un temei legal prin care sa continue circulatia autobuzelor in judetul Ilfov RATB se va retrage.

Pentru toti ceilalti consecinta va fi una singura, trafic mai aglomerat la intrarea si iesirea din Bucuresti, mai mult maxi-taxi-uri arhipline si pline de mirosuri vor alcatui un tablou complet. Iar asta pun pariu ca e fapta lui Oprescu care isi ia mainile de pe contractele protectoare.

12 thoughts on “Iar se retrag autobuzele de langa Bucuresti

  1. Ati vrut Oprescu? saturat-va de el ,aveti 4 ani e destul,si e abia inceputul,nu-i ajungea cat manuia la spital,a trecut la primarie…sa mai faca niste ‘operatii’;dar ce sa faci romanul e prost de cand se stie si dak face o greseala o repeta la infinit.. 😐

  2. Mi se pare corect. Aia din Ilfov nu platesc abonamente sau bilete la RATB că-s la ei în comună, aşadar să suporte aglomeratia si mirosul din maxi-taxi… pe bani!

  3. Cum, a inceput “sa opereze” Doctorul? Ca il vad pe la talkshow-uri zi de zi. Azi a aminat repartizarea atributiilor spre viceprimari.
    Nu a dat nici autorizatie CNSLR pentru miting. Asta mi se pare o porcarie.Cred ca e mina in mina cu tariceanu.

  4. Nu stiu ce stiti voi dar cursele preorasenesti sunt un adevarat dezastru pentru RATB! (aduc foarte multe pierderi pentru ca tarani nu taxeaza iar controlorii ar fi inutili la cati tarani sunt)

  5. Le retrag pentru ca primarii nu mai asigura nu stiu ce facilitati, deoarece sunt mana in mana cu patronii de la microbuze.
    Si iti spun ca peste 80 % dintre persoanele care circulau cu RATB isi luau abonamente.Cum e mai bine, sa dai 25 de lei pe un abonament lunar sau sa dai 1.5 lei pe o calatorie cu microbuzul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.