home to blog HTC Desire, ce sa iti mai doresti?

HTC Desire, ce sa iti mai doresti?

Butonez de cateva zile un HTC Desire. E urmatorul telefon de la HTC ca si performante dupa Google Nexus. Vine in plus fata de Google Nexus cu functia HTC Sense, mai multa memorie, mai mult procesor, mai multa stabilitate.

Partea intr-adevar foarte buna la acest telefon e ca tine bateria foarte mult. Nu m-am riscat sa pun mailul pe telefon, pentru ca ar fi fost traficul mult prea mare si astfel n-ar mai fi avut relevanta. Dar, cu un client de twitter pornit in permanenta, conectat la 3G si cu butonat telefonul vreo 4 – 6 ore pe zi, bateria tine fix 24 de ore. Ceea ce este cel mai mare nivel pentru orice alt telefon cu internet aparut in ultima perioada.

Aplicatii sunt o groaza pentru ca a mai crescut, s-a imbunatatit si dezvoltat constant android market. Mai putin harti, n-am vazut vreo aplicatie de tip IGO care sa ma multumeasca suficient incat sa o folosesc.

E suficient de rezistiv. Am dat cu el de pamant, am dat cu el de masa, m-am asezat pe el (DO NOT TRY THIS!) si nu a patit nimic, nici macar o zgarietura. E mai usor decat un iPhone, are si el ecran capacitiv (adica faci zoom cu 2 degete). Nu stiu cum am reusit sa intru in consola lui sau un meniu de boot in care poti sa faci oarece chestii, a se vedea aici.

Nu va arat poze cu telefonul, pentru ca le gasiti oriunde pe internet, arata la fel ca oricare altul, in schimb va arat video-uri cu el pe contul meu de Youtube, poze pe tweetphoto facute cu camera de 5 megapixeli si urcate pe net.

Daca acum vreo 2 ani de zile eram fericit de HTC Touch Pro, acum sunt fericit de Desire, iar Nokia n-a mai scos nici un device care sa le ajunga. Nu inca. Iar HTC Desire e telefonul pe care mi-l cam doresc acum. De la baterie, la fiabilitate, la cat de usor e, la ce poti face cu el. Si consuma cam 120 de mega pe saptamana download si cam tot atat upload.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

30 thoughts on “HTC Desire, ce sa iti mai doresti?

 1. [e următorul ca performanțe], fără [și]
  [e rezistent] adică face față dpdv fizic/mecanic unor solicitări. Rezistivitatea e o proprietate electrică sau termică, opusă conductibilității.
  Cristi, tu scriai mai bine și mai corect. Ce dizaiăru’ tău ai pățit?

 2. imi spune si mie cineva cum pot sa sincronizez un Desire cu un MS Outlook?
  din cite am inteles nu poate sincroniza nativ Tasks si Notes si chiar si la Contacts ar avea probleme?
  sint ceva aplicatii care fac asta chiar si pe bani?
  am un nokia dar as vrea sa trec pe Desire dar cele de mai sus sint vitale pt mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.