home to blog Harta grevelor

Harta grevelor

Ati vazut unde fac astia greve prin tara? In cele mai normale locuri, gen Suceava, Iasi, Braila, Tulcea, Bucuresti. Adica orasele in care nu se munceste, in care nimeni n-are chef sa munceasca si drept urmare sunt o groaza de someri.

Si totusi daca ne uitam ca Romania e ceva mai mare, nu vedem nici o greva si nici un protest la Timisoara, in Arad, in Oradea, in Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Satu Mare, Miercurea Ciuc, Bistrita. Orase care chiar daca nu au o situatie finaciara foarte buna, sunt populate de oameni care vor sa munceasa si chiar asta fac. 

De ce acolo se poate, iar in locuri din astea obscure si parasite de oameni care au fugit in Italia si Spania nu se mai practica munca?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Harta grevelor

 1. In Bistrita au incercat cei de la Directia de Finante sa faca greva intr-o zi, dupa care au observat ca nu le iese si au lasat-o balta [varianta oficiala fiind ca au primit nu’sce raspuns de la minister & co si au fost multumiti]

 2. dorombah… scoate-ti capul din cur si nu mai generaliza atat… nu e normal sa acuzi oamenii care fac greve… fac greve din cauza ca si-ar dori un trai mai bun nu ca nu au chef de munca…. mai deschide tv ul din cand in cand si o sa vezi ca sunt greve in toata tara cat despre cei care sunt plecati in afara tarii tot respectul pt ca au plecat sa munceasca nu sa stea cu p… la soare cum crezi tu… mai lasa internetul si mai iesi pe strada sa vezi viata adevarata

 3. mai intreaba lumea din orasele alea “din care nu pleaca populatia” si ai sa vezi ca si acolo situatia e la fel, numai cau plecat mai devreme prin 90, in germania 😉

 4. lol ce de tampenii .
  romania e la fel . d.p.d.v tot .
  interesati-va unde cine , cat produce fiecare judet . o sa fiti surprinsi .
  de stat stau numai fraerii , cei ce stau la stat si cei ce au macar 1000 euroi pe luna+ arisocratia ( politicieni , securisti , judecatori , militieni , armata , notari ..etc. ) . ATENTIE!!! in ,,occident ” nu umbla cainii cu covrigi in coada si nu toti reusesc . depinda insa mult de ambitia si felul cum reusesti sa te impui .

  am citit la cineva ca ungaria are autostrazi . serios!!!! si atunci uk ce are . la ei A -rile sunt ca autostarzile si M-urile sunt ca ozn-urile ( in romania sau ungaria NU exista asa ceva ) . despre germani sau MAI ales USA inutil sa vorbim . vedeti cat sug ungurii de la m.ue ( aka usssr of europe ) vedeti cat de mult s-au imprumutat ca sa va dati seama ca si ei sunt in rahat .

  ps: decat sa construiasca sosele cu 2 benzi pe sens din tarmac/asflat ( la care ei au tupeul sa le spuna autostrazi ) cu 10 miliane de euro km ( sau mai mult ) adica de 2,5 mai mult decat face mai bine nu mai fac nimik . avem nevoie de 17000 de km de drumuri din beton ( slab 700 mm ) cu minimum 2 benzi pe sens , sensuri despartite de protectie , banda de avarie continua …in usa asa-ceva a costat actualizat la inflatie aprox. 3,5 milioane euro km . in romania ….inutil sa mai vb.

 5. esti mai prost ca apa calda :), bine ca muncesti tu de te rupi pe branci,analfabetul dracului de pupincurist ce esti, tu vb mah care o freci pe twitter toata ziua, bine ca n-a comentat altul prostul dracului. Si nici n-am iesit la greve si nici nu mor de foame, na ‘tu-ti pe ma’ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.