home de pe net Gtop.ro

Gtop.ro

Gtop.ro e un serviciu de contorizare, lansat de un prieten, prin  care iţi contorizezi mai usor situl şi vizitatorii.

E simplu de utilizat, are o interfata misto si o groaza de servicii de implementat.

Daca va place sa va faceti cont, daca aveti idei i le puteti varsa aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Gtop.ro

  1. Bani aruncati de pomana:D . Chiar credeti ca mai e loc de un site de statistics pe piata? Nu vad cum ar putea sa genereze venituri prin el. Probabil il va inchide la un moment dat cand se va satura de bagat bani in el. Cred ca din pdvd technologic a fost interesant de facut, dar cam atat:D Prima pagina e foarte incarcata si nu se poate observa dintr-o privire care site e cu care. Nu vine cu ceva nou pe piata si nu vad cum ar putea sa se impuna in fata concurentei. As fi vrut sa vin cu ceva mai constructiv dar din pacate nu vad nimic viabil in acest site. Iar numele gTop? Suna a GSPOT, ceea ce nu e foarte profi pentru o firma… Probabil in afara de siteuri amatoriale, altceva nu isi va gasi loc pe el.

  2. parerile sunt impartite, e bine sa fie si negative, nu doar pozitive, dar parerile fara sugestii nu valoreaza nimic din pacate. consider ca oricine este in stare sa isi dea cu parerea. cheers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.