home to blog GSP sunt si fraieri

GSP sunt si fraieri

Ministerul educatiei a interzis   GSP-ului  siteul de rezultate la examenul de bacalaureat din 2009. Pana aici toate sunt bune, in schimb ministerul zice ca parsarea lui GSP le bloca serviciul, acum … ce naiba script sa faci pe gsp astfel incat sa le pice site-ul alora da la edu. Chiar daca serverul de la edu e hostat pe un pentium 4, pentru ca asa se fac banii de la stat, cum naiba sa-l parsezi astfel incat sa-l omori?

Minunate sunt comentariile de la GSP, dar si cretinatatea de pozitie oficiala.

Si totusi cum dracu sa faci o chestie cu ministerul dar sa nu ai un arcod incheiat cu acestia, credeti ca internetul e gratis?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “GSP sunt si fraieri

  1. Esti naiv daca ai impresia ca ala e motivul pentru care au cerut inchiderea sectiunii. Cea mai comuna cautare google referitoare la bac (“rezultate bac”) returna ca prim rezultat site-ul http://bac.gsp.ro. Asta a deranjat mult, drept urmare au inventat rapid un scenariu prostibil.

  2. Avand in vedere ca bac-ul a inceput cu intarziere pt ca “Serverele aveau multe fisiere” eu cred ca e posibil sa se fi blocat si din cauza parsarii de catre gsp. La fel cum s-ar fi intamplat si daca vizitatorii de pe gsp ar fi deschis pagina oficiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.