home to blog greva

greva

nu vroiam  sa scriu despre greva, asta prin simplul motiv ca eu nu sunt de acord cu aceste forme de protest. Ci consider ca sunt altele si mult mai bune. Si oricum … totzi shefii care prin definitzie sunt niste genii neintzelese de lume (!!!) au si alte metode de a fi stimulati.

 

 

dar la profi greva continua, metroul e si el in greva.  asa ca …. wtf …

 

 

si iara zic … romanii de la 89 incoace … s-au obisnuit sa ceara …. sa primeasca …. si in caz ca nu le convine ceva sa nu faca nimic.

 

 

In schimb … tot respectul pentru vamesii care au protestat prin excess de zel. Asta da forma de greva si de protest. 🙂 Si despre aia care au lucrat in tele7 ( post de televiziune anii trecuti in .ro).  Au shtiut sa isi manifeste protestul si nu sa nu se duca la munca sau ceva.

 

 

In rest … e o vorba la mine la munca … Asta e REALITATEA !

 

si atunci … ca sa fiu si rau … aia de ce dracu stau acasa si se vaita pe greve la banii pe care ii castig si eu si eu ajung ca sa muncesc 17 ore pe zi … cum am facut ieri … asa ca … WTF ?!

 

pentru cei care nu shtiu ce inseamna WTF … e WHAT THE FUCK ?! … versiunea mai soft a lui … ce P8la mea ?!

 

 

 ÂŠ  MEDIAFAX photo 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “greva

 1. fratelule nici eu nu sunt de acord cu greva…dar in cazul de fatza asta e solutia…crezi ca facand exces de zel or sa primeasca mariri de salarii?? aiurea… Ce m-a uimit pe mine e cazul scumpei mele facultati..care e solidara cu grevistii…ii sustine…dar numai moral…la ase nu se face greva ca le ajung banii pe care ni-i fura noua

 2. pai vezi? oameni multzumitzi cu salariile lor … pai normal … aia da … 🙂

  si la salariu de 7 milioane vanzatoare de bilete la metrou ? ce dracu sa vrei mai mult … o secretara nu castiga atat …

 3. oameni multumiti cu salariile pe draq…te oblica sa le cumperi cartile, au ajuns intr-un asemenea hal incat trebuie sa iti faci card pentru xerox(5 Ron) si alimentat apoi…avand in vedere ca un xerox in ase e 0.13 Ron …imi bag picioarele in toata solidaritatea ASE-ului. ar fi niste absurzi sa faca greva avand in vedere ce fonduri le intra lor

 4. da mama…si apropo..7 mil ca sa vinzi bilete la metrou..dar sunt incluse niste sporuri. io una as inebuni sa fac asta in Romania…la capitolul secretare nu ma bag…desi ma incadrez in categorie…dar sunt niste acrituri unele, mama lor parca ele ar fi director.

 5. :D) pai de aia au secretarele tale salariu mare … iar la metrou ai spor de periculozitate, spor de subteran … ca minerii … deci vezi ce salarii au ?

  Dar, atat timp ca shtiu ca pot … de ce nu 😉

 6. pai si te-am aprobat ma mama si io cu sporurile. cat despre noi secretarele..avem saraliu mare ( io nu) ca venim la birou in fusta si ii pupam pe toti in cur (unele)

 7. :D)) uite ca shtii solutzia …. aplica …. vreau sa ma plimb cu masina ta 😉 de fapt sa ma plimbi tu … eshti la Bucuresti … ai cum ;p

 8. bey nene, apropo de metrou, e vorba si de conditii.iar despre profi ,pai bine ma , adica nemernicii astia de la Guvern au bani sa-si aloce lor si pt altele n-au. Era un titlu intr un ziar la revista presei pe realitatea, zicea “Se inchide Romania” . Cam asa e. Hai, [pace] emigrare voua , ca -s la munci. See ya later.
  P.S: Da’ ce, cu rolele nu poti sa te plimbi ?:P Masina, auzi la el tupeu , lol

 9. gaseste-mi tu role pentru cat port eu la picior ( 46 ) … ca eu am gasit maxim 42 … si m-au tzinut doar juma de ora 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.