home to blog greva

greva

nu vroiam  sa scriu despre greva, asta prin simplul motiv ca eu nu sunt de acord cu aceste forme de protest. Ci consider ca sunt altele si mult mai bune. Si oricum … totzi shefii care prin definitzie sunt niste genii neintzelese de lume (!!!) au si alte metode de a fi stimulati.

 

 

dar la profi greva continua, metroul e si el in greva.  asa ca …. wtf …

 

 

si iara zic … romanii de la 89 incoace … s-au obisnuit sa ceara …. sa primeasca …. si in caz ca nu le convine ceva sa nu faca nimic.

 

 

In schimb … tot respectul pentru vamesii care au protestat prin excess de zel. Asta da forma de greva si de protest. 🙂 Si despre aia care au lucrat in tele7 ( post de televiziune anii trecuti in .ro).  Au shtiut sa isi manifeste protestul si nu sa nu se duca la munca sau ceva.

 

 

In rest … e o vorba la mine la munca … Asta e REALITATEA !

 

si atunci … ca sa fiu si rau … aia de ce dracu stau acasa si se vaita pe greve la banii pe care ii castig si eu si eu ajung ca sa muncesc 17 ore pe zi … cum am facut ieri … asa ca … WTF ?!

 

pentru cei care nu shtiu ce inseamna WTF … e WHAT THE FUCK ?! … versiunea mai soft a lui … ce P8la mea ?!

 

 

 ÂŠ  MEDIAFAX photo 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “greva

  1. Eu unul sunt de acord cu greva. Astia de la guvern si tot ce tine de stat sunt mult prea nesimtiti si ingroasa din obrazul ala gros de 15m si raman in scena politicului. Au facut ca mai totul sa fie la nivel european, numai traiul nu l-au ridicat si in timp ce isi fac de cap si abroga tot felul de ordonante de urgenta si prostii in interese obscure si personale si in detrimentul tarii….noi stam si invatam ca e mai bine sa dai un tun sau sa te pui bine cu smecherii decat sa muncesti cinstit. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: