home to blog Google cu PR6

Google cu PR6

Parge Rank este instrumentul ala de masurare al Google si de notare cat de importante sunt paginile in fata altora. Algoritmii sai se tot schimba, daca nu in fiecare zi, cel putin o data pe saptamana, pentru ca Google isi tot imbunatateste felul in care citeste paginile de pe internet si felul in care le interpreteaza.
Asa ca nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut astazi ca PR-ul de la google.ro este doar 6

breaking

Unul din utilitarele pentru acest page rank este numarul de linkuri trimise catre acea pagina, dar si traficul acesteia. Alte siteuri regionale google au PR 8, in Germania si Franta, PR 7 in Danemarca de exemplu sau PR 6 in Slovacia si Ungaria. Asa ca mai folositi Google ca sa ne dea si el importanta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Google cu PR6

  1. Din pacate Google nu ofera date vizavi de pagerank, toate site-urile estimeaza pagerank-ul conform cu niste criterii care, in general, n-au treaba cu Google.

    E mai mult un “cat credem noi ca e pagerank-ul tau” 🙂

    Pe langa asta Google sustine ca pagerank-ul e doar unul din cei peste 200 de factori care influenteaza pozitia intro cautare.

      1. nu la ce e bun google, ci care e diferenta ca pagina de pornire are PR 6 sau PR 10. Se imbunatatesc rezultatele cautarii? Se schimba algoritmul? NU! atunci, de ce sa ma intereseze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.