home to blog Fusu din nou cu gagici

Fusu din nou cu gagici

Pai asa e recunoscut baiatul asta, ca il suna gagicile tot timpul si ca il vor in Bucuresti ca sa se bucure de prezenta lui. As vrea sa cunosc vreo doua gagici ce au trecut intai pe la Calin :). Caline imi dai vreun numar de telefon, sau le dai numarul meu de telefon? 🙂

In schimb pentru a-si creste brandul personal si notorietatea publica Calin Fusu, patron, director, fondator neogen, si-a mai tras o emisiune la televizor pe TVR2. Arena Leilor se numeste si o suspectez ca are o audienta asemanatoare cu a lui Money Channel. Fusu parca e singurul si primul om de afaceri pe care-l aud ca ajunge la emisiunea aia, pe ceilalti ii banuiesc ca sunt niste … indivizi ce ii streseaza pe saracii copii care spera ca pot sa pacaleasca vreun investitor si sa bage bani in afacerea lor.
Calin sa nu-mi zici ca n-am dreptate, de fapt astept parerea ta despre.

Cat despre gagici, pai e normal, avem un nou PR la neogen, avem o noua bolgaria, avem un nou site de agatzat minore, de data asta houserite … mmm gusturi bune … iar gura targului zice ca Fusu a dat Renault-ul pe un Bentley. Daca e Bentley-ul pe care eu am lasat biletzele ca va gasi urma pantofilor mei pe parbriz daca mai parcheaza in statia de autobuz inseamna ca Fusu mi-e vecin. Daca nu, e doar un numar de inmatriculare cu numele lui.

Totusi daca vrei sa muti contentul de pe wordpress pe blogul oficial si nu stii cum intraba-ma. E cool sa ai antiblog 🙂 Si eu am, de la mine te-ai inspirat nu? 🙂

5 thoughts on “Fusu din nou cu gagici

  1. E tare noi2 in varianta house! dar cat or sa reziste pe piata oare? Ca reclama nu au si oamenii care isi cauta perechea…in nici un caz nu aterizeaza la ei din google :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.