home to blog Functionarii au masini in leasing si blocheaza traficul

Functionarii au masini in leasing si blocheaza traficul

In Adevarul de Bucuresti de astazi scrie ca functionarii publici sunt cei care blocheaza traficul in Bucuresti.

S-a vazut la sarbatorile francofoniei lor cum s-a circulat in Bucuresti atat timp cat au avut functionarii publici liber si au stat acasa.De aceea s-a propus ca functionarii publici sa fie dusi si adusi de la serviciu cu autobuze ce vor face curse speciale.  Pe langa asta, s-au mai gandit oficialii la intalnirile primariei ( acolo s-o servi cafea gratis si tzigari ca vreau si eu), cum sa faca benzi speciale pentru maxi taxi si taxiuri, ca sa nu ne mai blocheze astia intersectiile.

Pana la urma, astia care ies in strada si fac mitinguri, au masini in leasing, salarii mari (daca isi permit masini), loc de munca asigurat si liniste acasa.
Si acuma ce or sa faca oficialitatile? Or sa le dea astora de 3 ori pretul masinii ca sa ii convinga pe functionari sa mearga cu autobuzul, sau or sa le confiste masinile, sau o sa le inchida strazile? Oare astia n-au impresia ca vorbesc sa  se afle in treaba? Eu tot ma gandesc la cafeaua si tigarile gratis de la intalnirile astea.

3 thoughts on “Functionarii au masini in leasing si blocheaza traficul

  1. pai cred ca la intalnirile alea cafeaua si tigarile sunt cele mai interesante lucruri … astia nu realizeaza faptul ca le trebui cel putin 5 ani ca sa faca asa ceva ? sunt nebuni ….

  2. nu cred ca daca vrei sa faci ceva trebuie sa treaca ani si ani.”Punct” de maine luati toti metroul pana la munca,cine sta in apropiere de metrou.Se deconteaza metroul si gata.Si cine sta departe sa zicem si nu poate folosi metroul,vine cu masina si mai ia si pe cei care stau pe traseul lui,in cazul in care nu au metrou.

  3. Eu am lucrat si in privat si acum sunt functionar public intr-un minister si pot spune dupa cativa ani petrecuti in ficare sector ca nu este nici o diferenta intre cele doua. Poate in privat poti avea un salariu mai mare deoarece este negociabil. Dintre colegii mei foarte putini au masini si dintre acestia foarte putini au in leasing acele masini. Deoarece majoritatea institutiilor publice sunt in centrul orasului multi functionari prefera mijloacele de transport in comun deoarece: traficul este infernal la orice ora si nu gasesti loc de parcare.
    Asa ca articolul din Adevarul este un mare rahat (dupa parerea mea), rahat care se gaseste si in capul celui care l-a scris.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: