home to blog Fii mandra Romania, ai fost in direct la CNN

Fii mandra Romania, ai fost in direct la CNN

bucuresti live la CNN

CNN si-a trimis analistii politici la Bucuresti. Acestia nu s-au speriat de oras, nu au aparut la televizor nedormiti sau ca sa critice oficialitatile, ci ca sa vorbeasca strict de NATO si toti oamenii politici ce s-au prezentat acolo.

Din pacate cadrele de live sunt cam limitate in orasul asta. Mai ales zilele astea cand a fost si o vreme cenusie. Drept urmare, sa fiu scuzat, dar in spatele individului astuia se vede un Bucuresti aproape parasit, ca dupa razboi cu cladiri si strazi in paragina si bineinteles foarte murdar.

Linkul articolului aici. A scris si nwradu despre asta.

4 thoughts on “Fii mandra Romania, ai fost in direct la CNN

  1. Urmaresc CNNdestul de constant si cred ca de cele mai multe ori ( 97% poate 🙂 )relatarile lor sunt extrem de pro-americane. Stiu ca e un post de stiri american, dar totusi ar fi de dorit obiectivitate. Oricum, la nivelul prezentarii stirilor, sunt super. Prezentatori placuti, bine documentati, foarte rar se incurca, dictie buna, intr-un cuvant totul e OK.
    Am vazut pe un post tv (nu mai retin insa pe care) ca un corespondent al Reuters a facut o transmisie din “Buddapest, the capital city of Romania”. Nu s-a putut uita pe afisele de langa el?

  2. Si tie chiar ti se pare ca Bucurestiul nu arata in mare parte ca dupa bombardament? Sau ca nu ar fi murdar?

    Tocmai, mie mi se pare ca imaginea e prea verde. Inteleg ca e bine sa atragem turisti, dar realitatea este ca Bucurestiu’, ca aproape toata Romania, este o mare mizerie. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.