home to blog Ferrari 360 spider

Ferrari 360 spider

Masinuta e misto. E foarte manevrabila, e foarte fasneata si aproximativ confortabila. Spun aproximativ ca nu iti dai seama dupa ce te lipeste de scaun daca te jeneaza ceva sau nu, atentia ti se concentreaza pe trafic, pe momentul in care trebuie sa tragi de volan sau sa franezi.

Schimbatorul de viteze secvential e genial, dai din degete sa cresti sau sa scazi treapta de viteza, iar la cat de rapida e masina handling-ul si franarea sunt exemplare. Nu ca  altii care scot fum din roti atunci cand franeaza.

Acceleratia e cam ca in cartea tehnica din stanga. Apesi, te lipeste pe scaun, ai ajuns la destinatie si trebuie sa franezi. Bine, ai ajuns la destinatie pe drumurile noastre inseamna vreo  500 de metri parcursi in cateva secunde unde se termina strada si trebuie ori sa opresti ori sa depasesti, oricum ceva care nu te lasa sa mergi linistit. Nu pot sa ma gandesc cum se poate comporta masina asta pe o autostrada buna (nu astea ale noastre ca sar diversi in fata ), dar e o senzatie complet diferita de condusul altor masini sport.

Si nu sunt singurul care se plimba cu asa ceva, pe autocritic a fost un concurs prin care altii au putut castiga un drive test cu masina din pozele de mai jos.

Razvan a ramas fara benzina cand m-a filmat pe mine alergan calutul, in schimb eu nu mi-am mai recunoscut masina mea dupa drive test, eram cu piciorul in blana si nu intelegeam de ce nu se mai aude Vruuuum, de ce nu se duce, de ce nu se baga.

Vine imediat si filmul drive-test-ului.

8 thoughts on “Ferrari 360 spider

 1. Mi-as dori sa ajung in situatia de a-mi face probleme de genul: unde parchez, unde o spal, unde o duc la schimb de ulei. Maaaaamaaaaaaaaaaaa ce misto probleme mi-as mai face.
  Dar dintr-o data s-a facut dimineata si a trebuit sa ma trezesc 🙂

 2. “E foarte manevrabila, e foarte fasneata”

  Bah, esti nebun? Serios? Tati, tu stii ce masina ai condus? Te dai cu o masina care are motor V8, 400 de cai si costa peste 200k si comentariile tale sunt “e foarte manevrabila” si “e foarta fasneata”. Wow!

  Eu credeam ca-i puturoasa rau si nu prea trage la deal.

 3. @Dusmanul si ce vroiai sa spuna? Ca nu este? Sau ca este superextramega manevrabila si fasneata ca sa te simti tu bine?
  Eu zic ca stie mai bine ca tine ce masina a condus ca doar a avut-o sub fund/picioare/maini.

  Ar fi fun sa imi permit un weekend cu masina asta dar in nici un caz pe drumurile din scumpa si draga noastra tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.