home de pe net Feed reader errors

Feed reader errors

Hai sa inteleg. M-am mutat cu feed-ul pe feedburner ca sa mai scad din load-ul de la procesor.

Foloseam feedreader (nu-i dau link), insa am renuntat pentru ca imi lua foc hardul la cat se chinuia sa citeasca din el tot soiul de feed-uri. Plus ca … la un moment dat refuza sa mai functioneze, si imi punea in idle tot. Nu bloca memorie sau procesor, insa nu imi mai lasa alte aplicatii sa lucreze.

Dupa care am trecut la Google reader. Pana acum cand ma trezesc cu asta:

Adica … si asta da dume? Feed-urile inca mai au mult de lucru? Sau … doar nu exista un client perfect care sa le citeasca?

5 thoughts on “Feed reader errors

  1. Eu folosesc Google si pana acum am avut destul de rar astfel de “aparitii”. Eu zic ca de vina e netul, care se intrerupe destul de des (din cate imi dau seama).

  2. Sage, feed reader integrat in Firefox, simplist (banuiesc), incercasem pentru scurta vreme Feedreader dar asta ma multumeste. doua butoane si e de ajuns. Nu prea am avut cu ce face comparatia dar crek mi-a dat de vreo doua ori eroare browserul, si cam atat, ceea ce nu-i bai, ca am session saver

  3. Feedreader mi-a facut si mie o gramada de probleme. Acum folosesc Snarfer, de vreo trei saptamini de cind l-am pus n-a dat nici un rateu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: