home to blog Experimentul Blackberry

Experimentul Blackberry

Cum Victor a zis ca renunta la laptop 7 zile ca sa stea pe net doar pe telefon, eu tre sa mai si tastez repede, drept urmare experimentul blackberry la mine consta in a sta pe messenger, mail si twitter de pe blackberry.

Drept urmare se ia un Blackberry Storm 2 (9550) se conecteaza la mail pe push, se conecteaza la messenger, facebook si twitter si se incepe butonarea. Dupa care se opresc pe calculator serviciile de mail, twitter, messenger si facebook. Astfel incat calculatorul merge mai repede, munca e mai performanta si viata mai frumoasa.

Sunt in a doua zi, ies in pauza de tigara cu telefonul in mana, vad ce  mai e pe net, butonez si asa economisesc ceva timp. Merge la capacitate maxima pe 3G, dar mai crapa cand intru pe siteuri obscure.  Singura problema e ca ma tine cam putin bateria telefonului, doar vreo 10 ore. Asa incat pot aparea timpi morti. Si daca va intrebati de ce nu raspund, motivul e ca nu sunt atent tot timpul la telefon.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Experimentul Blackberry

  1. daca reusesc sa-mi dau seama de ce crapa telefonul sau de unde naiba ii gasesc softul sa-l rescriu, as face si mai multe experimente :d)

 1. Eu am un BB 8520 si nu reuseam sa ma conectez pe anumite siteuri (gen facebook, messenger) deoarece, spunea orange-ul k nu am acces dekt cu abonamentul special BB pt internet. Am descoperit k toate acestea sunt posibile si fara abonamentul de 12 Euro prin instalarea Opera.Mini. M-am conectat pe google si am dat search “mini opera”, am downloadat si instalat direct p tel versiunea 5.0 si odata cu asta am reusit sa ma conectez si pe facebook, messenger etc. Enjoy!

  1. abc88 sa-ti dea Dumnezeu sanatate:))
   Si eu ma lovisem de aceeasi problema ca si tine: nu ma conectam la YM , neavand abonament de 12 euro de la Blackberry.

   Dar Mini Opera a rezolvat problema:))
   Multumesc pentru pont!

 2. Am un BB curve 8520 nu merge youtube, am descarcat 1000 de aplicati ( bb world,m.youtube.com) am citit pe un site ca nu merge nici macar flash player ce-i drept nu am incercat dar vreau o solutie si daca se poate un link de download , multumesc anticipat.

 3. Am si eu un bb 9700 bold si nu reusesc sa ma uit pe youtube . Cand dau pe youtube se incarca putin si pe urma apare o eroare genu “Content not available. Server is blocked or unresponsive”.
  Stie cineca cum trebuie sa procedez ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: