home to blog Era sa cred ca suntem o tara normala

Era sa cred ca suntem o tara normala

Azi CFR a lansat serviciul de rezervari ONLINE ale biletelor de tren.

Adica intri pe internet, faci rezervare la biletul de tren. STOP. E doar o rezervare de bilet, adica nu-l poti plati, are doar 25 % din tren si se adreseaza doar companiilor si agentiilor de turism. Adica nu populatiei.

Sa vedem pagina totusi.

Si sa zicem ca acceptam o eroare de certificat, sau unul expirat, de ce? Veti afla imediat.  Sa vedem pagina.

Asta a fost pagina CFR de rezervare online de bilete.

Acum sa spicuim din discursul conducatorilor cailor ferate romane.

Sistemul de rezervare online este un concept integral românesc al Centrului de Informatică al CFR SA şi al companiei CFR Călători, dezvoltarea sa demarând în urmă cu trei ani.

19 thoughts on “Era sa cred ca suntem o tara normala

  1. Sunt de acord, CFR reprezinta cea mai nesimtita companie de transport in comun din Romania, dar daca nu ai alta solutie, ce faci? Eu nu-mi permit (inca, poate in 2-3 ani imi voi permite) un auto SH din Germania, autocarele sau microbuzele sunt foarte periculoase din cauza orarului impus de patroni la limita regulilor de circulatie si a vitezei preventive, asa ca ultima solutie ramane CFR.
    Pe vremuri era un joc de cuvinte la adresa acronimului si a serviciilor oferite,care suna cam asa: “Caca-te Frate Romane/Caca-te Fara Rusine/ In Caile Ferate Romane”.

    In alta ordine de ide, am venit de la mare cu un tren clasificat ca “rapid”, dar care a parcurs o distanta de 450 KM in nu mai putin de 10 ore si 20 de minute. Ca sa nu mai vorbesc de conditiile oferite!

  2. Pe ei nu ii intereseaza ca pierd clienti. Oricum daca oamenii vor/trebuie sa mearga cu trenul, nu au decat o optiune: CFR. Aici sunt niste angajati care nu au un patron pentru ca statul nu s-a aratat niciodata interesat de cat de profitabile sunt companiile pe care le are in subordine…

  3. Uita-te si la site-ul cu mersul trenurilor: oare cine o lua banii aia din AdSense, ca sigur nu statul! Inainte era un site cu uite trenul ala merge incolo si incoace. Acum cauti informatia despre tren prin pagina cu reclame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.