Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Emag!c Entertainment cauta 20 de persoane, preferabil studenti, care sa contribuie, ca voluntari, la buna desfasurare a concertului Kylie Minogue de sambata, 17 mai (Stadionul Cotroceni).
Pentru participarea lor la acest eveniment, cei 20 de voluntari vor beneficia de acces gratuit la un alt eveniment dintre cele organizate de compania Emag!c Entertainment in acest an, mai exact BECK’SPERIENCE sau B’ESTFEST. Programul activitatilor de voluntariat la concertul Kylie cuprinde zilele de 16 si 17 mai, orarul fiind urmatorul:
Vineri – 16 mai, cu incepere de la ora 10.00 – spalarea scaunelor de pe stadion si un scurt training pentru activitatile din ziua concertului;
Sambata – 17 mai, cu incepere de la ora 14.00 – ultimele pregatiri inaintea concertului si suport logistic pe gazon si in zone si in zonele adiacente pe perioada concertului.
Activitatile desfasurate in timpul concertului le vor permite voluntarilor sa asiste la cea mai mare parte a concertului. In ambele zile, voluntarii vor avea masa asigurata alaturi de staff-ul Emag!c.”

Via Mako

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Radu George

  Presupun că dau năvală sărăcuţii, mai ales că au de spălat scaunele pe care vor ţopăi jde mii de piţipoance şi cocalari…

  Reply
 2. bfc

  mama, nu pot sa cred, cine ar fi atat de imbecil sa faca asta? dar na, pana la urma mereu se gasesc …

  Reply
 3. Nosfer

  e un site parca măi: catdekylieesti.ro 🙂 iti faci un film cum dansezi, canti si o imiti pe kylie si poate primesti bilete moka :))

  oricum, faza cu voluntarii e la fel cam peste tot in Ro.

  Reply
 4. L

  Sa avem pardon, dar sunteti praf …
  Daca aplic ce zice comunicatul cu pricina avem asa:
  Bilet Kylie: 95 RON
  Abonament B’ESTFEST: 240 RON
  —-
  Total: 335 RON, pt doua zile de munca. Si asta munca ne-calificata, care de regula nu e platita f mult. Nu vad ce calificare ar avea un student de anul 1-2, sa zicem.

  Mi se confirma parerea ca in Romania nu exista cultul muncii. Aceleasi impresii de asa zisa superioritate peste tot, incepand cu manelistii care “produc” mobile la colt de strada, si terminand cu internautii de plush care comenteaza pe bloguri/forumuri.
  Probabil ca pt voi ar fi mai comod sa castigati biletele participand la vreun concurs pe un site/blog ceva…? :)))

  P.S. Nu am nici o legatura cu Emag!c, de fapt cu industria asta in general, sunt doar un consumator de asemenea evenimente, si atat.

  Reply
 5. Cristian Greger

  sa fim seriosi !sunt bilete cu 95 Ron ! nu trebuie sa stai in zona VIP… si prefer sa dau banii aia decat sa spal 400 de scaune 🙂 iar in timpul concertului ca voluntar trebuie sa te plimbi de colo colo… sau aveti impresia ca o sa-i lase sa stea in primul rand ! 🙂 be serious ! voluntari se gasesc… un var, o sora un frate mai mic… etc 🙂

  Reply
 6. OLiX

  @Cristian Greger ai vazut harta? Ai vazut unde sunt biletele alea cu 95ron ? Sunt la mama dracu`, departe 🙁 Am vrut si eu sa-mi cumpar d`alea cu 95ron, dar nu merita.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.