Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cioaca arestat? Cine ar fi crezut? Dar pentru ce? Pentru ca s-a uitat in mailul elodiei. Opaa, avem politie care verifica asa ceva? 🙂

Cat despre telenovela elodia, am maine 2 video-uri ce dovedesc asta, sa reusesc sa le scot din telefon.

Completare: ce fel de tzara suntem noi in care un politist este arestat, sta in puscarie cateva zile ca si-a ucis nevasta, dupa care este eliberat si se intoarce inapoi in politie. Scenariul asta e mai prost decat in filmele cu politistii americani.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. mihaitza

  n-o sa tina prea mult faza cu mailu si spartu parolei…

  scapa repede de asta..

  :))

  Reply
 2. Deblog

  Are dan despre ce sa vorbeasca in urmatoarele 5 luni. Despre ce SMTP foloseste gmail. Daca cioaca a folosit POP3 sau webmailul

  Reply
 3. alin farcas

  Daca se termina “Elodia” si pentru ca scenariul ala cu familia din Germania data disparuta e elucidat deja, Diaconescu o sa-si vanda Bentley-ul, o sa cumpere o Dacie si-o sa fluiere-n frunza. DDespre ce naiba va mai vorbi DD, cand Elodia nu va mai fi?!

  Reply
 4. AfterD

  Piticule … ai luat-o razna definitiv si iremediabil. Citez si dupa aia dezbatem :
  “Completare: ce fel de tzara suntem noi in care un politist este arestat, sta in puscarie cateva zile ca si-a ucis nevasta, dupa care este eliberat si se intoarce inapoi in politie. Scenariul asta e mai prost decat in filmele cu politistii americani.”

  Pentru stiinta ta , pui de Lazarus , arestat nu inseamna si vinovat. Vinovatia o stabileste o instanta pe baza probelor administrate de organul de cercetare penala . Pana la o sentinta definitia si irevocabila nimeni nu este considerat vinovat , exceptand cazul in care el insusi isi declara vinovatia.
  Asupra afirmatiei ca si-a ucis nevasta nici nu am prea mare lucru de comentat , insusi faptul ca a fost eliberat demonstrand ca nu sunt suficiente probe care sa sustina aceasta afirmatie. Ori, in Romania si in majoritatea tarilor civilizate , spre deosebire de tara lui Piticu.ro, se pleaca de la prezumtia de nevinovatie pana cand probele demonstreaza fara echivoc contrariul.
  Iar atat timp cat omul nu s-a facut vinovat de nimic nu vad de ce i s-ar interzice dreptul la munca.

  QED

  P.S. Sigur nu te-ai mutat la OTV intre timp ? 😛
  P.P.S. Pentru orice alte lamuriri privind etapele unui proces penal precum si calitatile , de urmarit , banuit , invinuit , inculpat ,etc. iti stau la dispozitie la id-ul cunoscut.

  Reply
 5. Andu

  Da’ sa-l aresteze sau macar sa elucideze odata cazul ca deja ni s-a acrit si de Elodia si de Cioaca.

  Acest om, a fost mai destept ca Politia Romana, asa ca merita tot respectul. Dupa trei luni, inca nu au dovezi clare prin care sa-l acuze.
  Acum este arestat doar pentru ca i-a folosit mailu’, o porcarie.

  Acelasi copil care saturat si de Elodia si de Cioaca,
  Andu.

  Reply
 6. eugen

  Aici greseti, Piticule. Telenovela Elodia nu se va incheia curand. Multumim OTV, esti cea mai tare televiziune de apartament. Ratingul scuza mijloacele…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.