home to blog Salvati Radio Guerrilla

Salvati Radio Guerrilla

Radio Guerrilla au fost nu numai colegii mei. Au fost un spirit. Chiar daca nu pe aceeasi frecventa cu house-ul pe care il ascult eu de obicei, dar cu acea vlaga si dorinta de bine cum au manifestat-o intotdeauna. Si poate ei, la fel de mult ca mine au trecut prin neplata salariilor, prin penele de curent sau chiar prin liliecii si sobolanii din Casa Presei.
De acolo din pod, de la capatul Pamantului au reusit sa fie o voce. O voce pe care o vedem in fiecare club pe care scrie avanpost Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla s-a inchis acum din cauza unui management defectuos, din cauza unui CNA partinitor, din cauza unor interese mai presus de ce aveau ei in minte. Ei realizatorii, oamenii de radio, oamenii care erau inima acelui post. Si desi oamenii au plecat din radioul din Casa Presei, spiritul a ramas acelasi. Iar show-ul trebuie sa mearga mai departe.
Guerrilla se aude acum doar online. In 45 de zile, trebuie ca CNA sa acorde o noua licenta de emisie (poate doar pentru Bucuresti, pentru ca nu stiu daca vor avea bani pentru nationale) pentru echipa care inca spera. Si daca te uiti ca Guerrilla e singurul radio care este pe alta unda decat radiourile comerciale din Romania, atunci acestia merita o sansa. Doar pentru ideea ca sunt diferiti.
Eu i-am sustinut intotdeaauna, fara sa le cer nimic in schimb. Ii voi sustine in continuare. Pentru ca e nevoie de ei in peisajul radiofonic romanesc. Aici unde avem doar Romania Actualitati cu problemele sale si un management politic catastrofal si celelalte radiouri strict comerciale. Guerrilla e altceva.

 

1375119_664201260265683_531165567_n

Da, Mihaiu nu mi-a dat nimic ca sa scriu articolul asta. Nici nu cred ca isi aminteste cine sunt. Dar nu-i bai, binili invinge.

PS: acesta e al doilea articol despre Eliberadio, primul spunea fix acelasi lucru.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Salvati Radio Guerrilla

    1. Robintel e un troll ce se agata de o singura sursa – Marius Vintila. Am tot respectul pentru cel din urma, dar nu pot sa nu observ cum s-a transformat intr-un hater, iar credibilitatea lui are de suferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.