home to blog Ei urmeaza

Ei urmeaza

Share photos on twitter with TwitpicNoah stiti despre ce e vorba in poza asta?
Nu? Atunci dati click pe ea. Daca nici asa nu va prindeti ce e cu poza asta, trebuie sa vedeti clipul asta.

Daca nici asa nu va dati seama despre ce e vorba  sau daca inca nu stiti, comentati la Costin pe refresh.

Si daca tot vorbim de oameni din astia, care fac succes, vine intrebarea: Emi Gal cate afisari a facut videoul asta? Unde e in topuri si unde e legatura intre el si pagina din care a fost embeduit?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Ei urmeaza

  1. Ce draq a facut mah … si in cat timp … si pe ce platforma …. si cate baguri mai are … hai sa analizam si platforma de la antreprenor.net …. un nimeni cu acte ;). Design urile … le are pe toate la fel cu variatiuni de culori evident … ca doar echipa castigatoare nu se schimba … si tot asa …

   PS. Prin “mah” as se intelege stimate domn 😉

 1. cat? 1000 unici pe zi? da ce de reclame sunt – fulgerica si vidanj-water? eu nu inteleg deloc unde bate tipu. de ce ar intra cineva pe un site doar cu reclame?

 2. Nu e prima idee slaba de proiect de pe la noi, nu va fi nici ultima.
  MC insa a reusit cumva sa o scoata in evidenta, marele fail e la ei, nu la Gabi Popa care e de admirat pentru ca are curaj.

  Mai departe… discutam la OpenCoffee unde spre socul multora l-am invitat. Nu de alta, dar oricine merita a doua sansa 😉

  Si chiar mah, Arhi are dreptate.

 3. Titlul pozei este “Reactia IAB Romania la reportajul despre ad-lot.com”.
  E important, prezinta contextul.

 4. Bai nene… io dau textul de mai jos, primit pe mail pe 1 Iulie.
  Un singur comentariu – daca te vaiti pe mail si dai o tenta de “ceri ajutorul” pentru a rezolva problemele familiei tale, cand esti la TV la cateva zile dupa si esti intrebat daca te vrei Donald Trump, te ridici si pleci, pleci in supararea ta, sau recunosti ca esti un cacat cu ochi care se milogeste pe mail si apoi isi da aere, sau accepta sa fie privit ca antreprenor:

  Buna ziua,

  Numele meu este Gabriel Ionut Popa, am 20 de ani, sunt din Bucuresti si sunt student al Facultatii de Administratie Publica din cadrul SNSPA.
  Familia mea a fost grav afectata de criza economica si din acest motiv am decis sa fac ceva pentru a-i ajuta. Dupa ce am studiat timp de cateva luni presa, am decis ca domeniul pe care trebuie sa-l abordez este cel publicitar, grav lovit de criza.
  Astfel a aparut http://www.ad-lot.com , solutia mea publicitara.
  Acest site este este impartit in spatii publicitare de diferite dimensiuni, suficiente pt toate companiile. Preturile variaza intre 3 euro si 125 euro/luna. Sumele sunt mici, dar pentru mine este mai mult decat suficient.
  Nu am vrut sa plang la televizor si nu vreau sa cer bani de pomana de la nimeni. Stiu ca in situatia mea mai sunt milioane de romani. Acest site doreste sa ajute companiile sa-si promoveze ieftin si eficient produsele/serviciile, si astfel ma voi ajuta si pe mine.
  Un astfel de proiect, ceva atipic si nou pentru Romania, nu va reusi decat daca va fi sustinut de presa romana si de oamenii cunoscuti din aceasta tara.
  Am apelat la dvs pentru ca, desi TOATA PRESA SI TOTI POLITICIENII SPUN \”TINERII TREBUIE SUSTINUTI SI INCURAJATI\”, NIMENI NU NE BAGA IN SEAMA. Si asta pentru ca presa \”quality\” se ocupa doar de scandalurile politice, in timp ce tabloidele cauta doar exemple negative.
  De asemenea, cred ca pot reprezenta un model pentru tineri, pentru ca in acest moment toti isi doresc sa fie ca Poponet sau ca asistentele din emisiunile TV.

  Pana acum, despre acest proiect s-a scris pe apprentice.ro si pe studentie.ro

  Sper ca proiectul meu v-a starnit interesul. Astept raspunsul dvs.

  Numai bine,
  Gabriel Popa

 5. Titlul pozei este “Reactia IAB Romania la reportajul despre ad-lot.com”.
  E important, prezinta contextul pozei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.