home to blog Efectele de dupa.

Efectele de dupa.

N-am vazut atata adversitate de cand sunt. Hua piticu, sa-l omoram, Cabrale calca-l pe cap. Rupe-i gatul, etc … Si asta in comentariile de aici.

Ei bine s-a intamplat. Azi la 14:39 a avut loc un scurtcircuit pe stalpul din fatza locatiei unde se afla piticu.ro. Scurt din ala frumos, cu flama, foc si tot tacamul. In urma acestui eveniment mi s-a ars UPS-ul de la servere. Cum UPS-ul era unul mic si etc … acum caut altul.

Are cineva vreo alta idee de UPS? Dar unul bun care sa nu se termine intr-un an de zile, care sa nu tina numai 30 de secunde dupa un an de zile de functionare. Din fericire, asta mai tinea doar 5 minute, dar a mers asa 6 ani de zile.
De ce vreau UPS? Pentru ca pot.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Efectele de dupa.

  1. APC e tatic aici. Un UPS de 1000 W, cu 2 protectii si cu regulator de tensiune cred ca ar fi exact ce trebuie. E mai condimentat ca pret (ca sa nu zic piperat, ca nu e cazul), dar te tine departe de belele. Nu ca vreau sa ma laud, dar sunt in domeniu si vand chestii de astea. Daca vrei, discutam. 🙂

  2. nu tu piticule. din cat te am vazut pe ici pe colo nu pari om rau. glumeam mai sus – suna bine o teorie a conspiratiei de genu asta :))
    vorbeam asa in general despre cata rautate e in .ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: