home to blog Evenimentul online al anului

Evenimentul online al anului

ronewmedia Conferinta RoNewMedia va fi un eveniment deosebit pentru piata  online din Romania. O data pentru ca vor veni principalii jucatori din piata online de la noi, a doua oara ca sper sa si invete ceva din conferinta asta.
Cu alte cuvinte, daca nici la conferinta asta nu se schimba ideile de gandire si investitiile din online-ul romanesc, atunci degeaba ne mai chinuim. Sau probabil ca nu degeaba, dar vom prefera sa stam grupati in Carteluri, sa nu imbunantatim nimic si doar sa apucam sa facem o chestie ca sa dam in cap celorlalti, asta fara a creste vreo performanta sau fara a aduce ceva nou.

Invitatii de marca de afara ne vor povesti inca o data cum se realizeaza o poveste de succes, vom putea vedea, analiza, lua notite si probabil aplica ce vom invata acolo.

Sper ca evenimentul asta sa stranga oamenii de online pentru a colabora, nu pentru a se ataca si nu pentru a se lauda unul cu ce are el si nu are celalalt.

Bineinteles voi face LIVE Blogging de acolo 🙂

6 thoughts on “Evenimentul online al anului

 1. Pe mine m-ar interesa chestia asta:

  ” … Din ce in ce mai multe organizatii de media si nu numai, incep sau au dezvoltat deja o multitudine de entitati online, generand atat o inflatie a continutului, cat si o suprasolicitare a spatiului public din punctul de vedere al instrumentelor de influentare a agendei, atrofiind, prin promovarea excesiva a progreselor tehnologice, elementul uman din aceasta ecuatie. In fata acestei realitati, omul contemporan resimte o alienare sociala pentru care nu are inca antidot. Desi majoritatea celor implicati in fenomen sustin ca exista o evolutie si perspectivele sunt optimiste, metodele socio-umane de masurare efectiva a impactului au ramas in urma progreselor tehnologice care au fost favorizate in detrimentul primelor deoarece aparatul teoretic a fost ignorat nepermis de mult. … ”

  “… analiza relatiilor dintre media si noile tehnologii de comunicare” Iulian Basescu

  Se va pune problema si din punctul asta de vedere ?

  P.S.
  Nu e reclama, e doar o preocupare mai degraba stiintifica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: