home to blog Educatie sexuala la scoala? Parintii care stiu sa le vorbeasca copiilor despre sex?

Educatie sexuala la scoala? Parintii care stiu sa le vorbeasca copiilor despre sex?

Dragi copii, treaba e simpla. Daca baiatul baga aia a lui in aia a fetei, la orice varsta, se intampla ca fata ramane insarcinata. Daca baiatul pune si un prezervativ (a se citi Durex, Love Plus, Ops, mai exista si alte marci?), pe care il cumparati pentru tata de la market sau din farmacie, peste jucaria lui, exista sansa ca fata sa nu ramana insarcinata, dar nu exista garantia de 100% ca acest lucru nu se intampla.

Bun, jucati-va inainte, descoperiti-va, aflati ce va place, ce nu va place, cum va place si asa mai departe, altfel cine stie cum faceti la fel ca astia. Si folositi in pana mea prezervativul. Cred ca ar trebui sa faceti o regula. Daca baiatul nu are bani de prezervative, degeaba te scoate in oras la suc si altele, nu o pui cu el. Daca are bani de prezervative si le cumpara, atunci se considera ca a citit instructiunile de utilizare din interior. Sa le cititi dragi copii ca nu-s rele.

Altfel …

Adica nu zic ca e rau ca a nascut aia mica la varsta aia. S-a mai intamplat. Zic ca doar a facut-o pentru ca n-a stiut ce face, pentru ca nimeni nu i-a explicat. Da. Astea se explica de tineri. De ce sunt englezoaicele asa de urate, ca ele fac asta de la 10 ani.

Partea proasta e ca statul iti ofera doar 42 de lei pe luna ca sa iti cresti copilul. Deci cat costa prezervativele alea?

7 thoughts on “Educatie sexuala la scoala? Parintii care stiu sa le vorbeasca copiilor despre sex?

    1. Probabil ca traiesti intr-un turn de sticla?!Sau ,,in mediul rural,, iesi doar la schi ori vreo paranghelie! Nu uitati ca toti am plecat de la tara…Daca urmariti mai atent stirea video,de fapt ,vocabularul ,,bunicilor,,va veti da seama ca vorbim de drojdia societatii ,,DIN MEDIUL RURAL,,!
      No ofence!

  1. “Am venit acasa si fi-mea s-a taiat la un deget”, asa suna :)) “Am venit acasa si ea nastea…” Cine sa observe ca avea ditaimai BURTOIUL?!
    Acum s-ar putea spune ca e MILF :))

  2. vezi ca iar confunzi treburile. aia 42 de lei nu reprezinta suma pentru cresterea copilului. Ci pentru a putea cumpara o carte, un caiet, o haina cu care sa se duca la scoala. aaaa nu se duce la scoala? atunci cat de mult trebuie sa investeasca statul intr-un om care nu o sa ii aduca beneficii. Si zoso, desi a rupt-o cu titlul fantastic, a scris in articol” oferind 200 lei pentru copil şi 600 lei pentru mamă pe lună în primii doi ani”. cu alte cuvinte 800 de lei. cat un salariu minim. atat se poate, atat se da. dar sa nu ne apucam de facut copii aiurea si pe urma sa urlam ca de ce nu ne da statul bani.

  3. un om normal nu isi ‘creste’ un copil cu 42 de lei pe luna. daca l-a facut doar pt banii aia, atunci merita sa traiasca in mizerie toata viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: