home to blog Ecologistii sunt degeaba

Ecologistii sunt degeaba

Avem o groaza de ecologisti in tara asta. Culmea, au niste nume relevante: Bucurenci, Cernea, Borbely. Acestia sunt reprezentantii Romaniei ecologice, astia care vin si isi bat cu pumnul in piept ca apara tara asta de distrugerile omului, dar nu i-ai vazut niciodata facand ceva ecologic. Pentru ca sunt oameni politici, sa zicem ca au o scuza, folosec titulatura doar ca sa ia niste voturi gratis.

In tot timpul asta oamenii care chiar vor sa recicleze si sa faca niste chestii prin care ar putea proteja mediul inconjurator sunt privati de aceasta sansa.

Cred ca Mega Image e singurul lant de magazine care are amenajat in incinta lui un loc special in care se strang bateriile uzate. De altfel, am fost duminica seara in Sun Plazza, deosebitul mall al Berceniului. Si am intrebat intai la caserie la Cora daca au vreun spatiu, urna de reciclat baterii, apoi am intrebat la informatiile mall-ului daca au un spatiu de reciclat baterii. Nu au asa ceva. Adica daca ti se consuma bateria, e tocmai buna de aruncat. De aruncat la gunoi, alaturi de alte deseuri, ca nu conteaza.

Drept urmare care’s ecologistii in tara asta? Aia care vor doar sa prinda fonduri europene si eventual sa se laude ca au plantat doi copaci? Sau aia care ar vrea totusi sa emita o lege care sa oblige magazinele sa recicleze becuri economice si baterii? Ah, astia din urma nu exista. Nici macar ministrul mediului nu e interesat de asa ceva, acesta doar se lauda ca masinile electrice nu platesc taxa de mediu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

29 thoughts on “Ecologistii sunt degeaba

 1. si la PLUS se pot arunca bateriile.
  In ceea ce-i priveste pe meseriasii ecologisti, Bucurenci & Co., astia nu vor face niciodata nimic in adevaratul sens al cuvantului ecologist.

 2. Stai liniştit, că nici companiile nu sunt mai breze. M-am rugat eu de HP România să-mi dea adresa să le trimit pe cheltuiala mea cartuşele defecte. Nu domne, doar în cutii de la 20 de cartuşe în sus! Să aşteptaţi voi pân’ la p**ivară să stau în casă cu cutia de strâns cartuşe. În ultima lună am trimis 3 cartuşe la gunoi. Să se ducă la Glina să şi le recicleze singuri dacă vor.

  1. eu stiu urmatoarea chestie cu HP.
   se termina cartusul, se schimba, cel vechi se arunca.

   si atat

   dupa care ne intrebau daca vrem sa le returna,, dar nu s-a intamplat

   1. S-a curatat tot muntele ala de gunoie. Cercetasii din Ciuc au cate un proiect pe natura in fiecare an. Ori de curatat ori de amenajat gen marcare de trasee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: