home to blog Ecologie nu gluma

Ecologie nu gluma

Ieri am primit o agenda, nici nu m-am uitat ce agenda e, nici n-am stiut de fapt ca am primit-o. Am descoperit-o in geanta acasa, am pipait-o, am vazut ca e misto, am rasfoit-o putin … pe ultima pagina scria asta:
DSCF7270

I used to be a car tyre.

Ei pot sa recicleze si sa refoloseasca ceea ce noi aruncam, noi nu putem asta. Nici macar nu ne uitam la ce aruncam sau unde aruncam. Si e cauciuc de masina.

11 thoughts on “Ecologie nu gluma

  1. Nu crezi ca visezi cam departe ? Trezeste-te ca esti in Romania. Avem mult mai multe probleme decat ecologia si oricum probabil 95% din romani nu cunosc termenul.

  2. Interesanta ideea da’ mai avem de mancat mamaliga noi romanii pana ajungem acolo. Momentan noi vindem fierul vechi la japonezi si Sidexul fabrica luna de luna cate un munte de steril… Trist nu?

  3. lasa vrajeala cu ecologia si reciclarea aici ideea principala este spaga 🙂 deci da, deci ai primit spaga o agenda, spune repede cand, unde? si de la cine ca acus vine si DNA`ul 🙂

  4. La Marks&Spencer am mai vazut chestii de genul asta. Nu stiu ce bluza care avea 50% material din pet-uri reciclate. Si altele asemenea.
    M&S e inca scumput pentru Ro, dar in Londra de ex. e un brand pentru toata lumea.
    Plus ca au in magazinele de haine si supermarketuri unde totul este fucking ORGANIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: