home to blog E incredibil asa ceva

E incredibil asa ceva

Ba, au trecut DOUA zile de cand s-au atins debitele alea la intrarea in tara.  Stii, apa se scurge, sau curge de la munte la mare, deci de sus in jos (pe harta), cum pana mea va iau pe nepregatite inundatiile de azi? De la DOUA zile distanta.

Adica cum, va asteptati ca apa aia sa se evapore intre timp si sa nu mai ajunga in aval?

6 thoughts on “E incredibil asa ceva

 1. Asa sunt obisnuiti politicienii nostri…

  Se pare ca ne-au tras (inca) o teapa si ucrainenii, deversand masiv apa dintr-un baraj din Bucovina noastra furata de ei (pardon, rusi…), ceea ce a dublat dezastrul la noi.
  Dupa Insula Serpilor, combinatul de la Krivoi-Rog si canalul Bastroe (ce poate distruge Delta…), e a patra teapa. Plus, cea mai mare: Bucovina furata odios, in doua randuri.

  E campanie electorala pare-se vesnica la noi…

 2. n-ai intzeles nimika piticule !!!
  gashperii aceia, foshti shi actuali activishti de partid shi de stat, au fost luatzi prin surprindere pentru ca ei au invatzat la shcoala despre circuitul apei in natura shi se ashteptau ca puhoaiele sa o ia razna la deal pentru ca era o situatie de urgentza, deci anormala, de exceptie… asha ca cam (este intentzionata) 101% au gandit ca nu se poate ca apa sa curga la vale, de unde shi big surprise-ul situatziei paradoxale in care anormalul devine normal. singurii care au intuit catastrofa, dar n-au avut ce face, au fost amaratzii de tzarani cu clase mai putzine decat trenul, dar cu un bun simt nascut din informatia ancestrala a natiei romane. numai ca ei n-au avut nici paine si nici cutzit, shi nici putere shi nici aleshi pe masura care sa-i reprezinte shi sa le apere interesele. asha ca le-au ramas numai lacrimile, cate au mai avut, apa si mamaliga mocirloasa scursa de pe dealuri si muntzi chelitzi de paduri. shi potzi merge cu ratzionamentul pana la infinit, adika pana-n zdama-si de viatza infecta imputzita.

 3. :)):)):)) Iata explicatia: oamenii aia cred ca legile sunt facute ca sa fie incalcate. Asa ca cine spune ca legea gravitatiei nu poate fi incalcata? :)):)):))

  * Da, era unu’ Einstein si altu’ Newton care ziceau asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: