home Telenovela Vecina Dragi vecini

Dragi vecini

Va dedic urmatoarele. Daca cumva am probleme din cauza voastra, sa nu va speriati de consecinte. Sau, pe scurt, daca pierd garsoniera din cauza ca chemati politia si va paranoizati ca locuieste cineva langa voi sa nu va speriati daca intamplator ia foc usa, se topeste firul de curent electric pe instalatia ta, se sparge vizorul, se dezumfla masina … si asa mai departe.

Idei avem. Trebuie sa le pun in practica?

Povestea lunga e cam asa. Sambata am avut party. Adica ne-am strans noi bloggerii, am bloguit, am stat pe net pe 4 calculatoare, am baut bere, am fumat si am vorbit la telefon cu visurat. Nici macar nu am ascultat muzica. Tocmai din cauza asta pe la vreo nush cat era ceasul m-am trezit cu politia la usa. M-au intrebat de sanatate, am discutat cu ei la fel cum poti discuta cu cineva civilizat si am continuat. Peste o ora, au revenit. Am intrebat organele de ordine daca cumva se aude ceva din casa. Ei mi-au zis ca nu, nu se aude nimic pe hol.

Atunci draga vecina cu Tico verde, ce are emblema cu EuforiaTv si-l parchezi in fata scarii, ce putem gandi? Oglinda rupta? Nu! Zgariat cu o alta masina? Infundat cu o dacie stricata care a pierdut directia? De vorbit cu copii de coloreaza blocurile si deseneaza frumos?

16 thoughts on “Dragi vecini

  1. mda … vecini din acestea sa tat ai. imi aduc aminte de o intamplare de anul trecut, ascultau colegii mei de apartament(stateam 4 cu mine in chirie), putina muzica, nici prea tare, nici prea incet, acceptabil, se trezeste o baba de la 2 sa vina la ei si sa spuna sa de`a muzica mai incet si nu odata ci de vro 2-3 ori, ultima oara ii tranteste un coleg usa in nas. cand am auzit povestea m`o bufnit rasul si mi`a parut rau ca nu am fost de fata. urmare zilele urmatoare nici noi nu ne mai intelegeam intre noi, dar nici vecina nu a mai avut curajul sa comenteze ceva, a pitic si daca vrei sa`i legi de tico, lasa masina fara 2 rotzi si rotile ascundele in protbagaj la tico

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: