Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voi ati vazut ca primarii de sector din Bucuresti se urasc de moarte? Ca fiecare si-a pus la intrarea si iesirea in sector, bine ati venit in sectorul 12, primar Gigi Lopatica? Sau ca fiecare isi pune bennăraşe motivationale: Va uram un an mai bun, primar Andrei Chiliman.

Afara ninge  (cum n-am avut camera video in timp util sa reeditez videoul asta) sa ne asteptam ca mai marii urbei ies la lucru, la deszapezit (tui sz-ul), la curatat strazile si asa mai departe. Dar nu, astia ies la lucru doar pe limitele de sectoare. Adica sectorul 4 cu piedone in frunte curata strazile doar pana la intrarea in pasajul Unirii, dar si pana la limitele cu sectoarele 5 si 3, iar mai departe se ridica lamele, se opresc stropitorile si masinile fac cale intoarsa. Drept urmare Bucurestiul e deszapezit pe bucati. Asa incat in seara asta sectorul 4 era luna, perfect, curat, uscat, la negru, fara derapaje, fara probleme de franare, fara strazi blocate, ba mai mult …

incepusera sa curete printre blocuri.

In schimb in sectorul 1 tot Romprestul statea la o cafeluta prin parcari. Cateva masini se defectasera pe Kiseleff si blocasera doua benzi de circulatie fara sa aiba macar o avarie pusa sau un girofar galben ceva. Sau circulau cu lamele ridicate, asa cum au facut toata ziua.

De Urban in 6 n-am ce sa zic, n-am avut ocazia sa am vreun drum azi pe acolo. Sa mai zic de Pantelimon si alte sectoare indoielnice care ar trebui sa curete Sos. Stefan cel Mare, unde la 7 seara era gheata?

Sa nu colaborati dragi primari. E interzis!  Sa nu intre cumva vreo lama sau vreo saratica din sectorul 4 in sectorul 1 ca se strica draculul asfaltul si doamne fereste se circula corespunzator la Universitate in intersectie. Sau cine stie, se repara miraculos un semafor in care a intrat apa si s-a stins.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. sorin

  Auzi, tu mi-ai scrie mie pe blog sub numele meu? Cam asa si la ei. De ce sa munceasca Piedone si pentru 3 si pentru 5? ca sa ce? sa culeaga primarii de sector roadele??? Asta este peste tot in lume. Te-ai uitat la americani?

  Reply
 2. Wideblog

  @sorin are dreptate, dar nu e ceva legat de laude.

  Fiecare primarie are firma ei de salubritate, platita sa presteze pentru sectorul respectiv. Daca firma din sectorul 4 baga lama in sectorul 5 nu o sa ia nici un ban in plus si – in plus – o face pe timpul ei. Nu merita. Primaria efectueaza un serviciu public si de multe ori face si chestii “nerentabile”. Salubrizatorul e societate comerciala, da faliment daca se apuca de dat pomeni.

  Reply
 3. Brandart

  acelasi comportament izolationist il regasim in comportamentul romanilor de pretutindeni. Am ajuns o natie care face un eveniment de presa cand mai mult de doi romani imping o masina sau scot un cal din putz

  Reply
 4. horje

  piticuleeee, spune-i lu` zoso sa scrie si el deszapezire. Dezapezire, auzi la el :))

  Reply
 5. hAnN18Al

  Locuiesc in Sectorul 4 si subscriu la ce a scris Piticool 🙂 Atitudinea asta nu este izolata. La fel s-a intamplat de cand e Piedone primar. Inaintea lui, Inimaroiu era o jale 🙂
  Referitor la problema sectoarelor … Cine mama lor i-a pus sa imparta Bucuresstiul asa??? Sa renunte la impartirea pe sectoare.
  Fiecare primarie de sector are bugetul ei pentru deSZapezire, si nu poate cheltui bani pentru a curata zapada dintr-o alta zona … care la randul ei au bugetate fonduri pentru o astfel de activitate.

  Reply
 6. Deszapezirea « Inteligibil

  […] sectorului 2 arata impecabil. Totusi, pe stradute este jale. Pe cei de la Supercom ii doare in cur. Probleme sunt si in alte sectoare. Dupa cum era normal, ninsoarea i-a luat pe nepregatite. Possibly related […]

  Reply
 7. Delta

  Ieri noapte in drum spre casa, m-am intersectat si eu cu mini-vehiculul pentru dezapezire pe care l-ai filmat. Mama dar ce gonea pe stradutele din cartierul Tineretului. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.