home to blog Draga Chiliman, oare ce mananca Piedone?

Draga Chiliman, oare ce mananca Piedone?

Voi ati vazut ca primarii de sector din Bucuresti se urasc de moarte? Ca fiecare si-a pus la intrarea si iesirea in sector, bine ati venit in sectorul 12, primar Gigi Lopatica? Sau ca fiecare isi pune bennăraşe motivationale: Va uram un an mai bun, primar Andrei Chiliman.

Afara ninge  (cum n-am avut camera video in timp util sa reeditez videoul asta) sa ne asteptam ca mai marii urbei ies la lucru, la deszapezit (tui sz-ul), la curatat strazile si asa mai departe. Dar nu, astia ies la lucru doar pe limitele de sectoare. Adica sectorul 4 cu piedone in frunte curata strazile doar pana la intrarea in pasajul Unirii, dar si pana la limitele cu sectoarele 5 si 3, iar mai departe se ridica lamele, se opresc stropitorile si masinile fac cale intoarsa. Drept urmare Bucurestiul e deszapezit pe bucati. Asa incat in seara asta sectorul 4 era luna, perfect, curat, uscat, la negru, fara derapaje, fara probleme de franare, fara strazi blocate, ba mai mult …

incepusera sa curete printre blocuri.

In schimb in sectorul 1 tot Romprestul statea la o cafeluta prin parcari. Cateva masini se defectasera pe Kiseleff si blocasera doua benzi de circulatie fara sa aiba macar o avarie pusa sau un girofar galben ceva. Sau circulau cu lamele ridicate, asa cum au facut toata ziua.

De Urban in 6 n-am ce sa zic, n-am avut ocazia sa am vreun drum azi pe acolo. Sa mai zic de Pantelimon si alte sectoare indoielnice care ar trebui sa curete Sos. Stefan cel Mare, unde la 7 seara era gheata?

Sa nu colaborati dragi primari. E interzis!  Sa nu intre cumva vreo lama sau vreo saratica din sectorul 4 in sectorul 1 ca se strica draculul asfaltul si doamne fereste se circula corespunzator la Universitate in intersectie. Sau cine stie, se repara miraculos un semafor in care a intrat apa si s-a stins.

8 thoughts on “Draga Chiliman, oare ce mananca Piedone?

 1. Auzi, tu mi-ai scrie mie pe blog sub numele meu? Cam asa si la ei. De ce sa munceasca Piedone si pentru 3 si pentru 5? ca sa ce? sa culeaga primarii de sector roadele??? Asta este peste tot in lume. Te-ai uitat la americani?

 2. @sorin are dreptate, dar nu e ceva legat de laude.

  Fiecare primarie are firma ei de salubritate, platita sa presteze pentru sectorul respectiv. Daca firma din sectorul 4 baga lama in sectorul 5 nu o sa ia nici un ban in plus si – in plus – o face pe timpul ei. Nu merita. Primaria efectueaza un serviciu public si de multe ori face si chestii “nerentabile”. Salubrizatorul e societate comerciala, da faliment daca se apuca de dat pomeni.

 3. acelasi comportament izolationist il regasim in comportamentul romanilor de pretutindeni. Am ajuns o natie care face un eveniment de presa cand mai mult de doi romani imping o masina sau scot un cal din putz

 4. Locuiesc in Sectorul 4 si subscriu la ce a scris Piticool 🙂 Atitudinea asta nu este izolata. La fel s-a intamplat de cand e Piedone primar. Inaintea lui, Inimaroiu era o jale 🙂
  Referitor la problema sectoarelor … Cine mama lor i-a pus sa imparta Bucuresstiul asa??? Sa renunte la impartirea pe sectoare.
  Fiecare primarie de sector are bugetul ei pentru deSZapezire, si nu poate cheltui bani pentru a curata zapada dintr-o alta zona … care la randul ei au bugetate fonduri pentru o astfel de activitate.

 5. Ieri noapte in drum spre casa, m-am intersectat si eu cu mini-vehiculul pentru dezapezire pe care l-ai filmat. Mama dar ce gonea pe stradutele din cartierul Tineretului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.