home to blog Doua din show-biz

Doua din show-biz

Smiley si Bosquito vor canta in deschiderea concertului pe care Shakira il va sustine pe data de 7 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Sper sa se si pupe cu ea, altfel n-are nici un farmec. Iar Laura il va lasa. Il va lasa?

Roger Sanchez este cel mai nou nume confirmat in line-up-ul B’ESTFEST, in prima zi a festivalului, pe 1 iulie. Transformandu-se intr-un “summer camp” veritabil, B’ESTFEST 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie si promite o experienta complet noua, intr-o locatie diferita, la iarba verde – islazul comunei Tunari, pe malul lacului Pasarea (zona Pipera-Tunari, in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).

Ok, pentru asta merita sa merg acolo. Plus ca e in aer liber si nu pe asfaltul dureros de la Romexpo. Totusi sper sa nu fie praf, mult praf, iar organizatorii sa aiba inspiratia de a uda iarba inainte. Ca asa se face peste tot. Daca nu, sa dea Domnul la o ploaie, ca sper sa mai am pelerina de anii trecuti.

Pe langa Roger la B’ESTFEST mai notam anul asta Mika si House of Pain. Mai asteptam zic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Doua din show-biz

  1. Amin, l-au mutat de la Romexpo. Nu de alta dar se auzea de pa Calea Grivitei ca si cum ai fi fost in primele randuri la concert. Ma bucur ca e in papusoi acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.