home to blog Dobitocul 745 de la Taxi 2000

Dobitocul 745 de la Taxi 2000

Ca taximetristii sunt dobitoci asta o stie toata lumea. Insa eu chiar n-am chef acum sa stau cu masina in service sa-mi fac directia portiera si stalpul din mijloc, daca n-as fi tras de volan. Plus ca daca l-as fi lasat pe dobitocul asta sa intre in stalp ar fi stricat bunatate de semafor de la Coltei. In schimb dobitocul se trezeste ca-mi pune frana brusca in fata ca sa se intample intamplarea.


Am sunat la Taxi 2000 au zis ca vor investiga. Nu trebuie sa investigheze, trebuie sa ma duc eu la politie. Btw, politia aude asa ceva? Accepta date video cand zic ca m-a sicanat indicativul 745 de la taxi 2000, in trafic? Ca nu am reusit sa ii vad numaru.

Via.

24 thoughts on “Dobitocul 745 de la Taxi 2000

 1. La prima faza da, e de injurat. Dar dobitocul cel mai mare in toata faza e B-21-JLW cu toyota corolla argintie. In primul rand pentru ca nu semnalizeaza cand trece de pe o banda pe alta si in al doilea rand pt ca nu stie sa conduca, o tine numai din frane inutile.
  Si la a doua faza ai si tu o parte de vina. Prima ar fi ca pe o astfel de vreme e mai bine sa maresti distanta fata de masinile din fata. A doua, pt ca vazand ca in fata ai doi cretini (toyota si taxi-ul), ar fi trebuit sa maresti si mai mult distanta, ca de depasit n-aveai pe unde.

  De asemenea, mentiune speciala de dobitocenie pentru B-58-TKS, parcat ca un bou si pentru restul retardatilor (taximeTRISTi si nu numai) parcati tot timpul in zona. Muia de aur revine politiei care nu face nimic sa-i disperseze din zona aia.

 2. cu ce e de vina ala din fata daca tu voiai sa-i mirosi gazu de la juma de metru?
  ah, a sarit in fata ta, si acu te dai zmeu si stai in spatele lui….

  sorry, dar la buseala din spate nu scoteai vinovat taxiul.

 3. Cum vad eu faza asta, prima data taxi a intrat din scurt pe langa tine, tu accelerezi pana ajungi in dreptul lui, probabil tu-i reprosezi ceva prin semne, iar el iti raspunde cam cu aceeasi moneda. In fine, e doar o supozitie. Nu mai vorbim de insistenta ta. Stii bine ca nu am nimic cu tine, dar poate ca si el daca era “Piticu” scria pe blog ce ai facut tu gresit sau cu ce l-ai enervat …

 4. tu ai fost de vina cumetre. de ce nu pastrezi distanta? soferul iadului. pe o asemenea vreme pune in practica ce ai invatat la scoala de soferi.

 5. Cumetre corect, esti de vina, vorba lui RER …

  ce te bagi asa aproape tu pe asa conditii meteo … esti praf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.