home to blog Dinozauri, Antipa si afise electorale

Dinozauri, Antipa si afise electorale

Vorba lui Andi:

Si totusi 80 % din parlamentarii actuali candideaza din nou. Halal schimbare a clasei politice, halal legi noi si speranta de viata mai buna pentru Romania. Adunam senatul si camera deputatilor, din care facem procent de 80%, vin vreo 400 de candidati cu parul carunt, prosti si care au furat pana acum ca vin si spun in continuare ca noi o ducem bine si ca o vom duce si mai bine.

Sau nu, intr-o nesimtire nesimtita (ma scuzati nu pot sa gasesc un superlativ pentru nesimtire) vin si spun ca vai doamne am dus-o rau pana acum [iar voi ati fost la putere si n-ati facut nimic sa o ducem mai bine] si o sa o ducem mai bine de acum inainte … daca ma votati pe mine.


Si ai vazut ca nu vine nimeni sa zica … frate, facem asta si asta? Pentru ca nu`s in stare, n-au tupeu si nu pot. Doar Tariceanu pare … ca isi asigura un pic viitorul dand OG-uri de marit salarii care sa ajunga si anul viitor, in speranta ca nu se va submina economia de tot.

Btw stiti ca noi nu producem absolut nimic? Stiti ca criza financiara va avea apogeul in Romania in aprilie, dupa ce romanii nostri ramasi fara bani dupa sarbatori vor ajunge, fara servici, in imposibilitatea de a plati orice alta urma de credit? (dupa o premonitie de D. Dinculescu)

18 thoughts on “Dinozauri, Antipa si afise electorale

  1. Dintre toti liderii politici numai Tariceanu pare constient ca se apropie criza de noi si ca trebuie luate masuri economice care sa-i diminueze efectele. Eu citesc presa online si nu am gasit niciun program anticriza propus de alt politician decat Tariceanu. Pentru mine asta e un argument.

  2. Nu spun că e bine cu toți dinozaurii, dar cred că avem o dilemă: care din clasa politică (aripa tânără) sunt buni? Ponta, Lavinia Șandru, Bogdan Olteanu, Cozmin Gușă? Ăștia au înghițit flegmele unora, ale altora, zâmbesc frumos și își văd interesele lor. Și nu prea cred că văd mai departe de ele. poate că o primenire 90% a clasei politice ar fi soluția 🙂

  3. Robintel, hai sa facem un partid. multi se gandesc dar nimeni nu o face si alegatorii fara optiuni voteaza cu aceeasi dinozauri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: