home de pe net Din nou cu moldoveni

Din nou cu moldoveni

Siti voi melodia aia cu … in orasul Hunedoara?

Daca o stiti, a fost parola la un flux de stiri 🙂 …. Daca nu o stiti, ganditi-va ca acelasi lucru se intampla si in Moldova. Ca ziceam de Hunedoara, pai vine adineauri Visurat si ma loveste cu o monstra de moldovean lovit de burlan care conform cu furtuna a venit si a facut o catastrofa ce n-am putut sa o inteleg in mleandrele cunostiintei mele.

Ca sa ii raspund, gasesc materialul de mai jos, ce s-a intamplat zilele trecute. Asta e din ciclul: orice politician care o ia in provincie, o ia urat de tot!! (!)

7 thoughts on “Din nou cu moldoveni

  1. Tocmai te-am auzit citat ca sursă la Radio 21. Imediat după ce am auzit ce zice bolovanul de mai sus. Văd că Buzdugan şi Morar au început să precizeze sursele… Ce le-ai făcut?

  2. Vad ca esti xenofob rau,stimabilule.
    Am si eu o intrebare,de ce nu incerci aici sa te abtii ca sa razi de Moldova? Ca poate mai sunt tineri si citesc aici si vad ca au ce invata de la tine!Ce te mai distrai tu pe blogul lui Visurat de moldoveni.
    Unul din comentariile la film ale lui Visurat:

    “Pleaca omu` prost din Moldova la Bucuresti. Asta se stie. Ii rog pe bucurestenii care injura moldovenii sa nu le fie frica. Sunt destul de prosti si fara moldovenii care`i ajuta.”

    Bravo piticule.Cinste tie.Bravo si celor ce promovati asemenea tip de gandire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: