home to blog Dilema de blogger

Dilema de blogger

Cand am fost la IFA, unde o sa ma intorc saptamana asta, am ajuns si la centrul de presa (acreditarea era valabila si acolo). Trecand peste faptul ca era atat de aglomerat incat n-aveai loc sa arunci un ac, ca nu se putea plati cu cardul la cafenea, e de remarcat faptul ca exista un wireless acolo. Asta e partea buna, ca exista un wireless. Partea proasta e ca la 5 minute dupa ce m-am pus in priza dupa o conferinta de presa tot netul in locatia respectiva a cazut.

Partea buna e ca jurnalistii din poza de mai sus erau pe cablu. Bine dilema mea vine abia acum.

Esti jurnalist la un ultra-targ de tehnologie, unde vezi chestii pe care nici nu le poti visa, de ce sa iti ilustrezi articolul cu poza din comunicatul de presa (am vazut vreo doi care faceau asta)? Cu alte cuvinte de ce te-ai mai dus pana acolo? De ce te-ai mai dus la conferinta de presa? Nu puteai sa stai linistit acasa?

2 thoughts on “Dilema de blogger

  1. Mmmmm, nu au fost neaparat multe chestii la care nu poti visa. Cu mici exceptii, relationate la exchibitionismul catorva branduri care au carat niste masini printre electronice sau au atarnat plasme uriase, nu era nimic pe care sa nu-l fi testat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: