home to blog Despre mame

Despre mame

Sa fii mama in ziua de azi e greu, sa ai un copil e si mai greu, dar sa ai un om care ajunge la o varsta respectabila de 20 – 30 de ani, unde toata lumea ar trebui sa ii spuna buna ziua si sa traiti, iar el sa se comporte ca un copil … e mai mult decat dezamagitor.

Sa vorbim despre mame aici? Nu cred … nu vreau sa fiu atat de badarad sau nesimtit, dar … ar trebui sa bat obrazul pentru doua chestii.

UNU: Daca mai cititi de pe bloguri puteti sa spuneti la fel ca la ziare, in blogul lui zoso scrie azi ca … la fel cum spuneti in libertatea am vazut azi articolul …

DOI: Expresia “bolnavi patologici, oameni care au nevoie de psihiatru…” Sa ti-o bagi undeva Buzdugan. Imi bag …. dar ziceam ca ma opresc din vorbit despre mame.

Pe scurt nu e vina mea ca voi nu informati, iar daca eu am scris ceva am scris ca alea au fost informatiile, asta ca sa nu zic ca mie nu mi-a zis nimeni ce se intampla despre ce se intampla. Deci, problema nu e la mine e la voi. Si va mai si credeti radio … hm

Hiudu, ia suna-ma azi ca ai numarul meu si zi -mi ce vrei sa scriu despre tine. Daca ailalti sunt nashpa … mergem la cine da mai mult nu?

Ca sa nu uit, daca scrii de bine e in regula, toata lumea te iubeste, mai ales daca dai link, daca nu … trebuie sa iti explice teoria chibritului.

16 thoughts on “Despre mame

 1. @Pitic
  Am ascultat inregistrarea de la 9.48-10.02
  NU EXISTA VREO REFERIRE LA TINE SAU LA BLOGUL TAU.
  N-am auzit nimic nic despre alte bloguri.
  Despre ce vorbim?

 2. Pentru Zoso ca sterge comentariul in permanentza. pentru ca nu-i convine sa se simta prost, asa cum incearca sa-i faca pe alti.
  Pun si aici comentariul sa vdem daca si piticul e din aceeasi gasca.
  Deoarece e pe acelasi subiect.

  [ comentariul tau incalca termenii si conditiile paginii ]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: